1. Download our Official Android App: Forums for Android!

view android instead of Sense?

Discussion in 'Android Devices' started by mhmohamadi, Jan 13, 2010.

  1. mhmohamadi

    mhmohamadi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    36
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    36
    0
    15
    how can i view the android interface instead of htc sense
     

    Advertisement

  2. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,551
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,551
    16,993
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    Settings-Applications-Manage applications-select HTC Sense-clear defaults.

    Press HOME button and select "Home" at the pop-up menu instead of "HTC Sense".
     
  3. mhmohamadi

    mhmohamadi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    36
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    36
    0
    15
  4. mhmohamadi

    mhmohamadi Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    36
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    36
    0
    15
    theres no HTC SENSE
    there is TOuch FLO is it this ?
     
  5. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,551
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,551
    16,993
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    Oops, forgot you're running an old ROM revision.... yeah, that's its old name.
     
  6. Hrochnick

    Hrochnick Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    134
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    134
    5
    56
    Brno, CZ
    And to turn Sense back on again permanently, would you just select Sense after hitting the home button and ticking the make default box?
     
  7. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,551
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,551
    16,993
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    You got it. :)

    The same goes for Home (or any other replacement). "Make default" to use exclusively, "Clear default" to bring back the option menu.
     
Tags:

Share This Page

Loading...