1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Virgin Mobile] Another option besides CM 10.1

Discussion in 'Android Devices' started by timbck2, Aug 11, 2013.

  1. timbck2

    timbck2 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    27
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    27
    3
    36
    Male
    Santa Fe, NM
    I had CM 10.1 on my S3 and everything worked fine (besides LTE) but I just didn't care for it (though it's certainly better than stock) so I started looking for another option. I decided to try the Sprint build of LiquidSmooth 2.9 since that's what I run on my Nexus 7.

    It works great! I don't know about LTE since I don't live in an area that has it, but everything else does. I also had to flash the MMS/voicemail fix that I modified from someone else's fix for a different Virgin phone (I can't remember which, but my fix, in which I merely fixed the mount points for the partitions) can be found in the CM 10.1 thread.
     

    Advertisement

  2. richking34

    richking34 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    577
    Joined:
    Jan 24, 2012

    Jan 24, 2012
    577
    41
    68
    So everything works?
     
  3. The informant

    The informant Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    111
    Joined:
    Jun 27, 2012

    Jun 27, 2012
    111
    4
    36
    If LTE works I'll definitely use it
     
  4. richking34

    richking34 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    577
    Joined:
    Jan 24, 2012

    Jan 24, 2012
    577
    41
    68
    Ive been using this rom for the past 5 hours and its really really nice. I dont have 4g at my house but when i drive around i should get it.
     
  5. Dilwann

    Dilwann Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Dec 5, 2011

    Dec 5, 2011
    23
    2
    16
    I've been running this rom for a few weeks and can confirm that lte does not work. When lte is turned on and your in a area with lte you loose all data. Great rom though
     
  6. djdrma

    djdrma Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    113
    Joined:
    Nov 5, 2011

    Nov 5, 2011
    113
    6
    36
    I will stick with stock. I get better battery life on my zerolemon with it than roms
     
  7. richking34

    richking34 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    577
    Joined:
    Jan 24, 2012

    Jan 24, 2012
    577
    41
    68
    Yeah, i went back to stock after the no data issue
     
  8. redrunner1985

    redrunner1985 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Jul 23, 2012

    Jul 23, 2012
    56
    9
    16
    I use wicked sensations. The only real issue I've had so far is use quick dial causes the screen to go black and it won't come back on. Have to reboot the phone. Don't know if 4g works or not, don't have it in my area.
     
  9. StaticMaal

    StaticMaal Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    315
    Joined:
    Nov 21, 2010

    Nov 21, 2010
    315
    155
    68
    Hacking Android Phone
    Raleigh,NC
    redrunner1985,
    Did you flash Wicked Sensations from the Sprint S3 without changing the mount points? Also does mms works?
     
  10. kellysa111

    kellysa111 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    119
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    119
    7
    56
    I'm also just waiting for something to come out that has 4g working. I get 4g all over the place in my city and I like using it.
     

Share This Page

Loading...