1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Virgin Mobile] [BETA] [4.4.4] Cyanogenmod 11 Unofficial

Discussion in 'Android Devices' started by xclusive36, Jun 20, 2015.

  1. pikawsome

    pikawsome Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    18
    Joined:
    Jul 21, 2015

    Jul 21, 2015
    18
    0
    25
    Male
    i can wpe the cache but when i do wipe data/factory reset its says error mounting /data skipping format
     

    Advertisement

  2. pikawsome

    pikawsome Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    18
    Joined:
    Jul 21, 2015

    Jul 21, 2015
    18
    0
    25
    Male
    im using clockwork mod revovery
     
  3. pikawsome

    pikawsome Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    18
    Joined:
    Jul 21, 2015

    Jul 21, 2015
    18
    0
    25
    Male
    also cant mount /sd card android.secure or something like that
     
  4. pikawsome

    pikawsome Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    18
    Joined:
    Jul 21, 2015

    Jul 21, 2015
    18
    0
    25
    Male
    nvm i fixed it
     
  5. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    For camera u need parameters in the source don't come with source needs adding
     
    #180 devilschild26, Aug 22, 2015
    Last edited: Aug 22, 2015
  6. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    Is this a port or built from source
     
  7. xclusive36

    xclusive36 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #92
    Points:
    183
    Posts:
    1,338
    Joined:
    Jan 28, 2014

    Jan 28, 2014
    1,338
    457
    183
    Male
    Pepsi
    Maryland
    Built from source
     
  8. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    Phen said parameters need to be added to the source that's why camera not working also why torch not working too theit linked so add the parameters
     
  9. xclusive36

    xclusive36 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #92
    Points:
    183
    Posts:
    1,338
    Joined:
    Jan 28, 2014

    Jan 28, 2014
    1,338
    457
    183
    Male
    Pepsi
    Maryland
    Such as? Have an example?
     
  10. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    He didn't give me an example he just told me parameters need to be added to the source the source don't include them maybe u can ask him cause if it was present torch would work
     
  11. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    Parameters are needed for camera to work
     
  12. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    U can make a flashable zip for camera / torch to avoid compiling again
     
  13. xclusive36

    xclusive36 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #92
    Points:
    183
    Posts:
    1,338
    Joined:
    Jan 28, 2014

    Jan 28, 2014
    1,338
    457
    183
    Male
    Pepsi
    Maryland
    Ok, gotcha. I wouldn't of known that.
     
  14. xclusive36

    xclusive36 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #92
    Points:
    183
    Posts:
    1,338
    Joined:
    Jan 28, 2014

    Jan 28, 2014
    1,338
    457
    183
    Male
    Pepsi
    Maryland
    Yeah, I know you can build apps and such independently. I've been compiling the kernel over and over adding things to the config pulled from phenomx4's kernel.
     
    devilschild26 likes this.
  15. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    And how I know phen made a rom and forgot the parameters torch and camera didn't work just forced closed he made a zip I flashed it worked ur almost there brother
     
    xclusive36 likes this.
  16. xclusive36

    xclusive36 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #92
    Points:
    183
    Posts:
    1,338
    Joined:
    Jan 28, 2014

    Jan 28, 2014
    1,338
    457
    183
    Male
    Pepsi
    Maryland
    Would you happen to have a link to that zip so I can take a look at it?
     
  17. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    This months ago but there is a camera fix let me get it for u
     
  18. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    I sent. It to ur pm
     
  19. devilschild26

    devilschild26 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,095
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    2,095
    726
    233
    Male
    self employed
    Kansas city Missouri
    Disregard that zip phen will send u the modified files u need for camera ok
     
  20. wladmcd

    wladmcd Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    28
    Joined:
    Jul 7, 2015

    Jul 7, 2015
    28
    1
    26
    Male
    hey can anyone send me the EMMC lg optimus f3? I managed to enter the fastboot
    but when I insert any command as fastboot erase cache, I get the message "remote: failed to erase partition" read some posts on other forums where it said was the EMMC that was damaged, no way to restore it by fastboot?

    when I try toformatthefastbootthe following message appears:"formattingis not supportedforfilesystemwithtype ''.
    Failed<>
     
  21. DrGERTolOh

    DrGERTolOh Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    4
    0
    5
    Male
    Toledo, OH
    I managed to root my (now retired) ZV8 VM F3 today with Stump's brute-force method, install SuperSU & cwmt-6.0.4.8 (with Flashify) successfully, and got into the recovery with an important hint from xclusive36.

    Now I'm having a look at this CM11 ROM (and it's related GApps), as described in the OP. Both appeared to install successfully from the CWM recovery (prefaced with Wipe data/factory reset).

    On power off/power back on, the LG static splash screen has been here for many (20+) minutes.
    I understand this may take a few minutes the first time, but something is definitely not right. Suggestions ?
     
  22. Kasenomateru

    Kasenomateru Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    298
    Joined:
    Oct 30, 2013

    Oct 30, 2013
    298
    42
    43
    Male
    You have to flash the z5aboot.zip in order for it to boot you can download it from here http://dl.litestep.com/stock/
     
    #197 Kasenomateru, Aug 25, 2015
    Last edited: Aug 25, 2015
  23. DrGERTolOh

    DrGERTolOh Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 17, 2014

    Jul 17, 2014
    4
    0
    5
    Male
    Toledo, OH
    Thank you, Kasenomateru. Installed z5aboot.zip with cwmt, as suggested & my little F3 is usable again (and running CM11).
     
  24. SNS

    SNS Member
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    58
    Joined:
    Mar 13, 2015

    Mar 13, 2015
    58
    35
    33
    Male
    Any update on camera and vibration functionality?
     
  25. xclusive36

    xclusive36 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #92
    Points:
    183
    Posts:
    1,338
    Joined:
    Jan 28, 2014

    Jan 28, 2014
    1,338
    457
    183
    Male
    Pepsi
    Maryland
    No, it's beyond my ability. I'm trying but haven't been successful.
     
    SNS likes this.

Share This Page

Loading...