1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Virgin Mobile] Cyanogen hidden menu

Discussion in 'Android Devices' started by EricH4753, Jan 2, 2014.

  1. EricH4753

    EricH4753 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    623
    Joined:
    Jun 24, 2012

    Jun 24, 2012
    623
    25
    68
    Male
    Unemployed
    Wheeling, WV
    Is there a way to access the menu it used to be ##DATA# ,but now it won't work. Anyone have a suggestion or solution?

    Thanks,
    Eric
     

    Advertisement

  2. struckn

    struckn Android Expert
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,621
    Joined:
    Oct 9, 2012

    Oct 9, 2012
    1,621
    975
    213
    Male
    Colorado
    Pretty sure you're talking about cross-platform incompatible features, as in TouchWiz/stock versus AOSP. Either that, or if it used to be an AOSP feature in 4.3.x, it just hasn't been implemented yet in 4.4.x.
     
  3. EricH4753

    EricH4753 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    623
    Joined:
    Jun 24, 2012

    Jun 24, 2012
    623
    25
    68
    Male
    Unemployed
    Wheeling, WV
    so there's no way I can edit my stuff to get faster speeds?
     
  4. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,921
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,921
    13,145
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    Not in an AOSP based ROM.

    Dialer codes generally don't work on AOSP ROMS ported to non-AOSP devices.
     
  5. EricH4753

    EricH4753 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    623
    Joined:
    Jun 24, 2012

    Jun 24, 2012
    623
    25
    68
    Male
    Unemployed
    Wheeling, WV
    its just weird. I was testing stuff out in the ##DATA# section next thing I know I restart my phone and try out my wifi,data works fine, but wifi turns on for a milisecond then immediately turns off every time. The only way I could the wifi to turn on again was with the cyanogen 11 mod, but can't access the hidden menu to free my speeds.
     

Share This Page

Loading...