1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Virgin Mobile] Data stopped working on CM11. Any ideas? (resolved)

Discussion in 'Android Devices' started by XAL2, Dec 24, 2013.

  1. XAL2

    XAL2 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    454
    Joined:
    Apr 25, 2012

    Apr 25, 2012
    454
    29
    43
    Male
    Stagehand
    Niles, Illinois
    Hey there, my phone was getting low on battery so I turned off my data. After about an hour away, I went back to my phone, turned on the data, and now it won't work anymore. I tried wiping dalvik cache and reflashing fix 1 but that didn't help. Any ideas? I'm trying to avoid having to do a full wipe.
     

    Advertisement

  2. Ping0

    Ping0 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    105
    Joined:
    Jun 27, 2013

    Jun 27, 2013
    105
    11
    38
    Male
    Texas
    Did you pay your bill? Lol... Just kidding. I'm not sure, I haven't had any issues like that, unless you flashed apns? Check them out. If not, try fix 2.
     
  3. struckn

    struckn Android Expert
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,621
    Joined:
    Oct 9, 2012

    Oct 9, 2012
    1,621
    975
    213
    Male
    Colorado
    Check your PM's, I have a couple of questions for you and then pretty sure we can get you up and running again.
     
  4. Ab5traktion

    Ab5traktion Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    382
    Joined:
    Feb 10, 2012

    Feb 10, 2012
    382
    148
    68
  5. TheBritton

    TheBritton Resident Galaxy Cat
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    2,257
    Joined:
    Oct 9, 2011

    Oct 9, 2011
    2,257
    1,225
    323
    Male
    Radio DJ & Production Director, NWS Certified Skyw
    Amarillo, TX
    I noticed the thread title had been edited to indicate the issue has been resolved. That is very helpful and I wish everyone would do that when a support question has been answered. Thanks so much for doing that. :)

    Which method resolved the issue?
     
    XAL2 likes this.
  6. XAL2

    XAL2 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    454
    Joined:
    Apr 25, 2012

    Apr 25, 2012
    454
    29
    43
    Male
    Stagehand
    Niles, Illinois
    Flashing a backup of my touchwiz MK5 dialing ##72786# I believe which updates the phones prl and services then reboots. I then flashed back to my CM11 backup but still didn't have data. I dirty flashed the 12-15 nightly then after about 5 min my data came back. All of my thanks goes to Struckn, he helped me through the entire process early in the Morning Christmas day.
     
    TheBritton and struckn like this.

Share This Page

Loading...