1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Virgin Mobile/Sprint] F3 All Things Screen Shots

Discussion in 'Android Devices' started by Kritter888, Dec 29, 2013.

  1. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    I figured for ideal purposes Id make a thread for screenshots I've tried a couple different things from Rizzos ports from other Roms including & others muiu keyboard Beats Audio beats causes us to boot Xclear audio works fine Sony Xperia launcher works, with gallery and walkman LBE English translation ports from xposed installer permission management works Along with muiu Superuser
    like I said this is mainly for ideas of what can be doneand the show up for screenshots of our phone
     

    Advertisement

  2. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
  3. HaTrEd360

    HaTrEd360 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,363
    Joined:
    Aug 18, 2012

    Aug 18, 2012
    1,363
    167
    143
    Male
    How did you get that screenshot option?
     
  4. chucksaysblah

    chucksaysblah Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    324
    Joined:
    Mar 24, 2012

    Mar 24, 2012
    324
    66
    53
    Male
    ummm screenshots are taken by presing both the vol+ vol- button at the same time i think.
     
  5. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    I used minimal themes & framework alterations stock lock screen dialers of cryogen under ROM Toolbox pro & went for stock ICS look for performance boost
     
  6. Member1614188

    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Screenies are taken by holding power and volume down on most phones with ICS and up.
     
  7. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    1388361739259.jpg



    Gotta kinda be willing to risk bootloop , I've tried hard to figure out MCC proxy APN type settings to make text secure work but in order to do it I loose 4g LTE I've tried a lot of random things
     

    Attached Files:

  8. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    Got my Boot up time to around 45 seconds by disabling some non essential startups ' seems every app you install wants too run right away at boot instead of wait for you to launch it , I believe it increases performance & saves data this way + ram isn't overloaded this way either that also bogs us down
     

    Attached Files:

  9. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
  10. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    I found to be rooted anymore you need exposed frameworks because some non root apps are looking for rooted phones & Crashing on ive personally been rateing on playstore 1 star if a non root app looks for root just too crash because your rooted Pandora radio is one, facebook is another their is several
     

    Attached Files:

  11. chucksaysblah

    chucksaysblah Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    324
    Joined:
    Mar 24, 2012

    Mar 24, 2012
    324
    66
    53
    Male

    pandora and facebook both work fine for me and my phone is rooted.
     
  12. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    May for awhile but they may start crashing if it is happening to anyone try rootcloak
     

    Attached Files:

  13. chucksaysblah

    chucksaysblah Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    324
    Joined:
    Mar 24, 2012

    Mar 24, 2012
    324
    66
    53
    Male
    Thanks for the heads up. I run pandora for several hours everyday . So far so good. But if i start to have issues this is the first thing i will do!
     
  14. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    Just for the heck of it ( don't try this unless happy with restoring a backup)

    I installed Slimbeans full Inverted Gapps for our android device version 4.1.2 came with its own launcher nice setup feeling removed stock launcher now its a nice feel but I am not a Dev but saying it works including the modified DPI play store there are flaws with me not being a Dev not being able to fix things that where connected to the stock launcher like home screen settings force closes but if that icon or option was removed wouldn't notice a force close
     

    Attached Files:

  15. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    This is what fc home screen settings but launcher has its on settings by hitting the menu right button
     

    Attached Files:

  16. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    System Update? Not gonna install know better then that but but what should I do?
     

    Attached Files:

  17. qawtbh

    qawtbh Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Jan 10, 2014

    Jan 10, 2014
    10
    0
    15
    What screen capture apps work on Google Nexus 7 ?
    I am having problems getting Screenshot pro to work,
    and the power+volume does not work either.
    My android is out-of-the-box and not rooted.
    Thanks!
     
  18. Kritter888

    Kritter888 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    292
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    292
    57
    53
    Male
    Just a Small Pea
    Florida
    Try screenshotit from play store there's also screen cast does video recording of the screen I haven't tried the screen captures method on it though but ya should ask nexus users not F3 Users also the F-droid open source repo store has a few screenshot apps free


    The above was for rooted but screenshotit, from play store does have a non root method
     
  19. kdude63

    kdude63 Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    89
    Joined:
    May 16, 2013

    May 16, 2013
    89
    50
    43
    Male
    Freelancer
    Paradise CA
    Or you can just press the power button and volume down at the same time and it should take a screenshot.
     
  20. mahnameisjaime1

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Jan 19, 2014

    Jan 19, 2014
    23
    1
    16
    Male
    my simple looking phone :D dont know about performance but i like the appearance haha
     

    Attached Files:

  21. HaTrEd360

    HaTrEd360 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,363
    Joined:
    Aug 18, 2012

    Aug 18, 2012
    1,363
    167
    143
    Male
    What launcher are you using? ^^^
     
  22. mahnameisjaime1

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Jan 19, 2014

    Jan 19, 2014
    23
    1
    16
    Male
    im using apex with the "glasklart" icons and the lockscreen is "start"

    if youre looking for something specific just ask :p
     
  23. qawtbh

    qawtbh Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Jan 10, 2014

    Jan 10, 2014
    10
    0
    15
    I'm looking for a screenshot app that does not require
    rooting my Google Nexus-7
    For some reason, the power+volume does nothing
    except powe off my Nexus, and no screen shot :-(
     
  24. HaTrEd360

    HaTrEd360 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,363
    Joined:
    Aug 18, 2012

    Aug 18, 2012
    1,363
    167
    143
    Male
    Wrong forum.
     
  25. manymarius73

    manymarius73 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    60
    Joined:
    Dec 21, 2013

    Dec 21, 2013
    60
    4
    16
    Did this today.
     

    Attached Files:

Share This Page

Loading...