1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Virgin Mobile] Systemui Failed ????

Discussion in 'Android Devices' started by jahiffle12, Aug 3, 2014.

  1. jahiffle12

    jahiffle12 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    34
    Joined:
    Jul 31, 2014

    Jul 31, 2014
    34
    0
    15
    Has anyone gotten a system ui fail. on cm11 nightlies. the system ui failed so i rebooted it 3 times then it worked again any solves
     

    Advertisement

  2. sean19661

    sean19661 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    307
    Joined:
    Jun 2, 2013

    Jun 2, 2013
    307
    42
    53
    Male
    Chicago IL
    Maybe bad flash or download did you do a dirty flash over a previous version
     
  3. jahiffle12

    jahiffle12 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    34
    Joined:
    Jul 31, 2014

    Jul 31, 2014
    34
    0
    15
    Its cm11 . on galaxy s3 . I had stock then went to recovery wiped cache data and dalvik. Then installed from zip . the software is starting to lag bad. Sometimes in the beginning it didn't but not it does any ROM you reccomend that works and is cool looking
     
  4. cmichael258

    cmichael258 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    205
    Joined:
    Apr 28, 2012

    Apr 28, 2012
    205
    39
    53
    Male
    Social Services
    St. Pete Florida
    I have been very impressed with SOKP. I'm currently running the July 31, 2014:
    Sonic Open Kang Project
     
  5. jahiffle12

    jahiffle12 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    34
    Joined:
    Jul 31, 2014

    Jul 31, 2014
    34
    0
    15
    How long have you had it ? And is it smooth?
     
  6. Tokens210

    Tokens210 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    849
    Joined:
    Apr 3, 2012

    Apr 3, 2012
    849
    182
    93
    Male
    General Contractor
    Clifton Heights, PA (Just Outside Philadelphia)
    I've had it happen, but I always believe it was due to the fact that I altered the status bar with xposed framework

    Never had to restart the phone tho, phone typically says systemui failed to start 3 times in a row, while its saying it I get no status bar, but after The 3rd message status bar starts and all is good

    Usually only happens during boots for me personally, I believe I started happening with the m6 or m8 or whatever snapshot build
     
  7. cmichael258

    cmichael258 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    205
    Joined:
    Apr 28, 2012

    Apr 28, 2012
    205
    39
    53
    Male
    Social Services
    St. Pete Florida
    Off and on for over a month (typically switch between Carbon, Liquid Smooth
    and Sonic). SOKP has been smooth and have encountered no issues.
     

Share This Page

Loading...