1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Virgin Mobile with Custom ROMs

Discussion in 'Android Devices' started by bjones371, Apr 29, 2012.

  1. bjones371

    bjones371 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Oct 11, 2011

    Oct 11, 2011
    16
    0
    15
    Hi All,

    I've tried a couple of custom ROMs on my S2 and have settled with Hydra-H2O. The only problem I've found (and this is with several ROMs not just Hydra) is the network name the phone gives me. Virgin customers can use either Orange or T-Mobile signal now, so in the past, when the phone was on T-Mobile it would say "Virgin", and on Orange it would report "virgin".

    With these custom ROMs, when on Orange the phone says "Orange", and when on T-Mobile it says "No service". I can still make/receive calls and texts with no problems though.

    I can overwrite the info using ROM Control but I'd prefer to be able to tell which network the phone is on, but with the correct names as well.

    Any ideas?

    Cheers,

    B
     

    Advertisement

  2. Seis51

    Seis51 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 24, 2012

    Oct 24, 2012
    2
    0
    5
    Can you share the links to the roms
     
  3. dynomot

    dynomot Android Expert
    Rank:
     #104
    Points:
    273
    Posts:
    1,902
    Joined:
    Dec 4, 2011

    Dec 4, 2011
    1,902
    904
    273
    Male
    Sheffield U.K
    It'll be a ROM thing that I doubt you can do anything about. The original firmware must have recognised a Virgin SIM and displayed Virgin accordingly when you had an Orange or T-mobile signal with it, the custom ROM obviously displays the actual carrier it is on.
     
  4. Seis51

    Seis51 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 24, 2012

    Oct 24, 2012
    2
    0
    5
    Can you share a link to the rom
     

Share This Page

Loading...