1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General VM MSG: Network upgrade - Now no Service

Discussion in 'Android Devices' started by magohn, Feb 9, 2013.

  1. Kamau

    Kamau Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,036
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,036
    117
    163
    Male
    Manufactoring
    S.W. Lower Michigan
    Here in S.W. Lower MI, I have received no emails or texts saying anything. But at the same time, my service has not been interrupted. It's been the same old lousy service as always. All that may be 4g related since we don't have 4g in my area.
     

    Advertisement

  2. Jargin

    Jargin Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    46
    Joined:
    May 12, 2012

    May 12, 2012
    46
    8
    16
    San Diego, CA
    Also received this message and 3G is working again (no 4G here to test). BTW I'm S-Off and hboot 1.04; no need to revert to receive the update.
     
  3. optimusv45

    optimusv45 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    223
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    223
    26
    43
    Male
    West Virginia
    its not a update, thats just what they call it .... if anything this is a downgrade...
     
  4. magohn

    magohn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    519
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    519
    42
    68
    Yep - mines all back too :) I got another 'Update Complete' message box and then 3g kicked back-in.

    Thanks all.
     
  5. SuperAfnan

    SuperAfnan Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,089
    Joined:
    Aug 29, 2012

    Aug 29, 2012
    1,089
    197
    143
    Male
    High School!
    A yellow house
    Mine still isn't back. :banghead:
     
  6. justin654

    justin654 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    33
    Joined:
    Sep 13, 2012

    Sep 13, 2012
    33
    0
    15
    Still Nada here. This is bs
     
  7. technutt1994

    technutt1994 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    59
    Joined:
    May 4, 2012

    May 4, 2012
    59
    6
    16
    Since your 3g is back, did you notice any difference?
     
  8. mikelbourne

    mikelbourne Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 6, 2012

    Sep 6, 2012
    3
    0
    5
    Moline Illinois still no data
     
  9. Andrejs5

    Andrejs5 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Aug 6, 2012

    Aug 6, 2012
    9
    1
    6
    I received the so called upgrade over the weekend here in suburbs of Philly. I have my 3G back but no 4G. Could this be the end of WiMAX?
     
  10. OverByter

    OverByter Resident Slide Rule Guru
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    4,000
    Joined:
    Dec 12, 2010

    Dec 12, 2010
    4,000
    922
    213
    Male
    Disabled
    CT, USA
    No, Sprint has a contract through 2015, they are also in the process of buying Clear wire. :D
    OB
     
  11. koopakid08

    koopakid08 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    772
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    772
    165
    93
    Behind you
    I haven't had any issues here in the Midwest.
     
  12. Glenn54

    Glenn54 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    18
    0
    15
    Upper Marlboro, Maryland
    No service and error code 67 in Maryland :mad:
     
  13. aml1025

    aml1025 Android Enthusiast
    Rank:
     #229
    Points:
    98
    Posts:
    434
    Joined:
    Jan 31, 2013

    Jan 31, 2013
    434
    122
    98
    Twin Cities, MN
    Did everyone who is having data errors receive the text message that the system upgrade is complete? I never got the message, and haven't had any errors, but seeing all the comments here and on Facebook is getting me worried. It looks to be a problem specifically affecting the EVO.

    From what I understand, people's accounts are being migrated to Virgin Mobile's new system, and that's when they get the text message, and when the problems start. I'm hoping that Virgin Mobile stopped moving accounts until they fix the errors... but the Social Media team is pretty tight-lipped right now.

    What a mess! I keep checking on Facebook to see if things are getting better, only to read more and more complaints.
     
  14. OverByter

    OverByter Resident Slide Rule Guru
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    4,000
    Joined:
    Dec 12, 2010

    Dec 12, 2010
    4,000
    922
    213
    Male
    Disabled
    CT, USA
    It's probably affecting the S2 also, there's just a lot fewer of them, it's because Virgin is migrating WiMAX from Sprints servers to their own so that they can begin tracking and throttling 4G. :rolleyes:
    OB
     
  15. 1982srich

    1982srich Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jun 22, 2012

    Jun 22, 2012
    5
    0
    5
    Central Indiana
    Same problem here in central Indiana... no 3g or 1x... there is no 4g in this state so I have no idea about it... I have WiFi so I wouldn't care so much if it wasn't for no picture messaging.... time to sell this turd and go to straight talk I guess....
     
  16. OverByter

    OverByter Resident Slide Rule Guru
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    4,000
    Joined:
    Dec 12, 2010

    Dec 12, 2010
    4,000
    922
    213
    Male
    Disabled
    CT, USA
    Yeah ST and every other carrier never has service outages when upgrading the equipment. :rolleyes:
    OB
     
  17. optimusv45

    optimusv45 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    223
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    223
    26
    43
    Male
    West Virginia
    i hope more people will leave
     
  18. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra=
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    22,479
    Joined:
    Jan 19, 2010

    My phone was showing the "roaming charges may apply" prompt, even though I was in my home area, for several hours this morning. It was even asking me if I wanted to apply data to "this trip." :rolleyes:

    Haven't seen it for a while.
     
  19. anonymous420

    anonymous420 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    100
    Joined:
    Aug 28, 2012

    HTC EVO V 4G never got the txt message . Im on stock ROM just got the phone a week ago everything was working good up until Saturday night sunday morning woke up to ERROR CODE 67 now 3g not working im in Cali 4g works calls and text but no 3G its now day 3 with no 3g called VM like 12 times they 'escalated' my issue 4 times already still no 3g and error code 67
     
  20. magohn

    magohn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    519
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    519
    42
    68
    Unfortunately yes. I could easily get 4g before the 'upgrade' - haven't had it once since :mad:
     
  21. Andrejs5

    Andrejs5 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Aug 6, 2012

    Aug 6, 2012
    9
    1
    6
    Same here in Philly suburbs. Could easily get 4g at home and work before the upgrade, cannot connect now. I have a tech support ticket with VM. They said they will contact me within 3 days and provide status? Bright side 3g is working.
     
  22. EazySteve

    EazySteve Android Enthusiast
    Rank:
     #353
    Points:
    63
    Posts:
    515
    Joined:
    Sep 10, 2012

    Sep 10, 2012
    515
    12
    63
    Sacramento, CA
    This doesn't sound good. At least they don't have us tied down to a contract
     
  23. dizzzydaniel

    dizzzydaniel Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    33
    Joined:
    Sep 10, 2012

    Sep 10, 2012
    33
    18
    18
    west va
    I was on a jellybean rom and lost 3g, once I got the text that the upgrade was complete I had to flash back to harmonia and update profile / prl (may of not been necessary but I thought since I was on 60690 which is sprint based i'd switch over since VM has there own network now allegedly). Then service restored.
     
  24. thelamer

    thelamer Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Dec 5, 2012

    Dec 5, 2012
    11
    0
    15
    I think I am in the same boat here, when you say update profile/prl can you be any more specific?

    I am rocking g60's cm10, s-off 1.04, and the PRI, Radio, and Hboot from this thread http://androidforums.com/evo-v-4g-a...ng-turning-your-phone-into-evo-3d-thread.html . (did not do PRL)
     
  25. Andrejs5

    Andrejs5 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Aug 6, 2012

    Aug 6, 2012
    9
    1
    6
    4g is still not back in service Philly burbs (Delaware County and Montgomery County). Waiting for VM Tech Support to respond to my ticket (see previous post). Btw pulled battery, updated profile and prl numerous times.
     
Tags:

Share This Page

Loading...