1. Download our Official Android App: Forums for Android!

vodafone gprs setting for micromax a70

Discussion in 'Introductions' started by parthadnath, Sep 10, 2011.

  1. parthadnath

    parthadnath Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    1
    0
    25
    hi, i am unable to get vodafone gprs setting for my micromax a70. Somehow i set manually vodafone live but only phone browser is opening. No other application is opening. can anybody help me by telling whats the actual gprs setting of vodafone for micromax a70?
     

    Advertisement

  2. Bob Cat

    Bob Cat Careful, They're sharp!!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,042
    Joined:
    Nov 17, 2010

    Nov 17, 2010
    7,042
    4,287
    513
    Midland's, South Carolina
    Welcome to Android Forums!
     
  3. scary alien

    scary alien not really so scary
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,138
    Posts:
    22,319
    Joined:
    Mar 5, 2010

    Mar 5, 2010
    22,319
    23,814
    2,138
    Male
    space alien ;)
    Indy
    Welcome to the AndroidForums, parthadnath :).

    Not sure about the answer to your questions, but I'm sure the good folks in your device's home forum could shed some light on this:

    Micromax A70 - Android Forums

    Cheers and good luck!
     

Share This Page

Loading...