1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Voice command errors?

Discussion in 'Android Devices' started by tjreishus, Nov 13, 2009.

  1. tjreishus

    tjreishus Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    746
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    746
    94
    88
    Airline Pilot
    I have the google search with voice command widget on my home page. I learned how to work it really well. From it I can search maps, get flight info, etc. It has worked amazingly well. The past two days though, I have been getting connection errors more often than it works. Any ideas as to why its doing this all of a sudden?
     

    Advertisement

  2. tjreishus

    tjreishus Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    746
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    746
    94
    88
    Airline Pilot
    From now on when I have a problem, I will post it imediately! Apparently, just posting the question is what fixes my problems. I will work for hours trying to figure something out before I post the question, but then about 2 minutes after I post a question I figure it out. I powered off the droid, powered it back on, and now it works fine.

    Is powering off the same as a battery pull?
     
  3. westside

    westside Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    55
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    55
    1
    16
    You should power off before deciding to pull the battery. Powering off is a reboot which has fixed most of my problems when they occur.

    -e
     

Share This Page

Loading...