1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Voice command Voice talk language change help

Discussion in 'Android Devices' started by frostsnow, Jun 8, 2011.

  1. frostsnow

    frostsnow Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 8, 2011

    Jun 8, 2011
    1
    0
    5
    Hi how do u change the voice command and voice talk program to english as mine is in german =S. I already changed the phone settings to english and all my other programs are in english except these ones. any ideas ?
     

    Advertisement

  2. french7656

    french7656 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 21, 2011

    Jun 21, 2011
    1
    0
    5
    I have this same problem. I bought my phone in Australia (Optus, and obviously in English) however the entire voice command application is in Spanish...wtf.

    Any help would be great on how to fix this...
     
  3. greggebhardt

    greggebhardt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    671
    Joined:
    May 11, 2011

    May 11, 2011
    671
    56
    78
    Owner
    Jacksonville, FL
    Settings, Voice Input, Voice recognition settings, Language! WTF?
     
  4. 2dmax

    2dmax Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 28, 2011

    Aug 28, 2011
    1
    0
    5
    I have the same problem, can any one help? PLEASE. My GALAXY S2 voice command is in Spanish. All settings are in English.
     
  5. arash69

    arash69 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    2
    0
    5
    hey my friend have you got urs fixed?? if yes how?
     
  6. arash69

    arash69 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 31, 2011

    Dec 31, 2011
    2
    0
    5
    hey guys if u still stuck with it i have to tell u i got it fixed. well its easy open up your voice command and on the voice command homepage press the left bottom (left to home bottom on the phone while u r on voice command home page with mic pic) then a page pops up from bottom with three icons press the middle one which has to be a gear shape icon (setting) then go on language change it to English. so the problem was we were trying to fix it through phone setting but no, its the voice command setting which can change the language. cheers enjot ur awsome phone.
     

Share This Page

Loading...