1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Voice Commands button

Discussion in 'Android Devices' started by N17RO, Jan 6, 2012.

  1. N17RO

    N17RO Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 6, 2012

    Jan 6, 2012
    1
    0
    5
    Firstly hello to everyone.

    I've just bought myself a Driod Razr and am confused with the Voice Commands button in blue under the apps section. When I press it the screen goes white for 2 seconds then back to the apps screen. It doesnt say speak now or anything like that.

    Question is as its new am I missing something?

    Thanks
    Craig
     

    Advertisement

  2. HTTR

    HTTR Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    474
    Joined:
    Jan 9, 2012

    Jan 9, 2012
    474
    59
    53
    Male
    Virginia
    mine says.."please wait...please say a command".....I use Vlingo mostly, but I just checked and this works. (just not as accurate for me) Good luck
     
  3. Mtal1ca

    Mtal1ca Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Dec 29, 2010

    Dec 29, 2010
    7
    0
    5
    Independent breadman
    Danville, VA
    I am getting my Razr Maxx on Tuesday. Can someone tell me if there is a way to use voice commands by pressing and holding the answer button on a wired headset? This worked like a charm on my iPhone that I am switching from. I listen to a lot of music and things throughout the day and thats why i use a wired headset over a bluetooth device. I tried it on the Verizon store demo with my current headset that I own(Ludacris soul) and it wouldn't work. I went ahead and ordered the phone anyway, because I was tired of being held prisoner by apple. The voice command with apple, however, was a part of my everyday life. Thanks
     

Share This Page

Loading...