1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Voice to text for 2.2?

Discussion in 'Android Devices' started by Karlohumpy, Aug 5, 2010.

  1. Karlohumpy

    Karlohumpy Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    32
    Joined:
    Jul 29, 2010

    Jul 29, 2010
    32
    1
    36
    I'm really keen to get this working. I've tried installing from several locations. I follow all the steps correctly ( i think!), but every time i tap the text box with the htc mod enabled i get this error message.

    'The application HTC_IMA mod
    (process jonasl.ime) has
    stopped unexpectedly. Please
    try again'

    Can anyone help me?

    Thanks very much in advance.
     

    Advertisement

  2. Anthony1

    Anthony1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    399
    Joined:
    Jan 5, 2010

    Jan 5, 2010
    399
    45
    43
    Luton UK
    fido1357 and Karlohumpy like this.
  3. lob

    lob Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    258
    Joined:
    Apr 22, 2010

    Apr 22, 2010
    258
    37
    43
    Student
    London, UK
    Yh, had the same problem. Now fixed by this keyboard.
     
  4. Karlohumpy

    Karlohumpy Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    32
    Joined:
    Jul 29, 2010

    Jul 29, 2010
    32
    1
    36
    thanks alot :)

    It works surprisingly well! Is there a way to add voice dialing to the mix?
     
  5. Good Old Bakes

    Good Old Bakes Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    92
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    92
    10
    18
    I can't get this to work. Have you guys installed 'clicker'? I haven't as I was going on the advice in the notes that '...sense users shouldn't install clicker'.

    What is clicker?

    Edit: Ignore what I just said, I've sorted it.
     
  6. fried

    fried Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    139
    Joined:
    Jul 17, 2010

    Jul 17, 2010
    139
    42
    63
    Voice dialling should work if you say "call" followed by a contact name. I've only tested it with voicemail by saying "call voicemail" but it works.
     
Tags:

Share This Page

Loading...