1. Download our Official Android App: Forums for Android!

vzw nexus one on sprint?

Discussion in 'Sprint' started by LincKraker, Mar 18, 2010.

  1. LincKraker

    LincKraker Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    172
    Joined:
    Nov 2, 2009

    since vzw and sprint use the same modes. could the N1 from vzw work on sprints network right now?

    i know "sprint doesn't activate phones they don't sell" well sprint is never selling the N1. Google is.

    there is almost no reason that it shouldn't work right? hardware is going to stay the same. opinions? am i wrong? if i am, i'd love to know it. i'd also love to see someone try it.
     

    Advertisement

  2. barnacles

    barnacles Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    406
    Joined:
    Feb 27, 2010

    Feb 27, 2010
    406
    32
    63
    Dekalb, Illinois
    The Nexus has been announced for sprint.
     
  3. Howie

    Howie Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,412
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    1,412
    71
    148
    IT
    Central NY
    They may have a batch of MEIDs that are designated for each carrier so they only activate said group. No idea, just a guess.
     
  4. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    8,853
    Joined:
    Dec 2, 2009

    Dec 2, 2009
    8,853
    2,370
    433
    Network Admin
    Chicago
    ESNs, but close.
     
  5. ChrisPlague

    ChrisPlague Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    397
    Joined:
    Sep 11, 2009

    Sep 11, 2009
    397
    1
    56
    California
    the short answer would be no
     

Share This Page

Loading...