1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Watching Hulu on Droid 2.2 with Flash

Discussion in 'Android Devices' started by esmith818, Jun 5, 2010.

  1. esmith818

    esmith818 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    691
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    691
    316
    113
    Web to Print Content Developer
    NC
    I am posting this since it took me about 90 minutes to figure it out, and I've seen a few others having the same problems I was having.

    For those getting the "error" in hulu about an anonymous proxy:

    1) Launch stock broswer.
    2) In URL field, type "about:debug" (minus the quotes)
    3) Click menu button, click on "more", then choose settings.
    4) Scroll to bottom of settings and you should see option for UAString
    (You will only see this option if you completed step 2)
    5) Change UAString to "desktop"
    6) Browse to hulu.com/widget/player and watch your video

    From my limited trial, it appears that each time browser is restarted, you have to complete the above steps again to reset the UAString.
     

    Advertisement

  2. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,415
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,415
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    quoted for emphasis....
     
  3. mihalich

    mihalich Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    425
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    425
    44
    43
    South Orange County, CA
    Has anyone also tried this same type of change in Dolphin or Dolphin HD by changing the user agent to Desktop?

    Depending on what browser Dolphin tries to impersonate, it may or may not be the same thing.

    Joe
     
  4. megaera

    megaera Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    149
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    149
    21
    38
    Houston, TX
    I got Hulu playing in Dolphin HD. In Dolphin you CAN change the UA without entering about:debug. (Menu>More>Settings>User Agent) So far so good, but I remain poised for a proxy error.
     
  5. ska.t73

    ska.t73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,659
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    1,659
    305
    163
    Phoenix, AZ
    Looks like they blocked it again... Just tried it in dolphin Hd with desktop agent on and it gave me the device isn't supported error....

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  6. megaera

    megaera Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    149
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    149
    21
    38
    Houston, TX
    Hmmm..still playing with mine. Did you try doing the about:debug in the address bar first?
     
  7. ska.t73

    ska.t73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,659
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    1,659
    305
    163
    Phoenix, AZ
    No I will try that next what was the widget thing people were talking about on the main 2.2 thread?

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  8. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique
    Rank:
     #18
    Points:
    1,413
    Posts:
    19,891
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    19,891
    6,120
    1,413
    District of Columbia
    It was added to the OP:
    hulu.com/widget/player
    It worked for me this morning, but I know those Hulu guys are fast at work to "fix" any exploit we find. (need to do the about:debug each time though, works in stock browser).
     
  9. megaera

    megaera Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    149
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    149
    21
    38
    Houston, TX
    With Dolphin HD and the widget, I'm not having to do the about:debug every time. FWIW
     
  10. G.Armour

    G.Armour You know you want to.
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    4,534
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    4,534
    306
    183
    Truck driver/ driver mentor. I train people to dri
    Georgia
    Same here, on dolphin, go to the widget and switch to desktop, no more about:debug step.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  11. ZXMustang

    ZXMustang Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    330
    Joined:
    Apr 15, 2010

    Apr 15, 2010
    330
    10
    38
    Earth
    They got it locked down now. No longer works.
     
  12. krichek

    krichek Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    492
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    492
    41
    43
    Still working great for me with the stock browser.
     
  13. megaera

    megaera Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    149
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    149
    21
    38
    Houston, TX
    Dolphin HD still working as long as you use the site from the OP.
     
  14. notmike

    notmike Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    1
    0
    5
  15. nstallion

    nstallion Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,152
    Joined:
    Nov 13, 2009

    Nov 13, 2009
    1,152
    136
    143
    San Diego, CA

Share This Page

Loading...