1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Watching Netflix on TV using EVO with Mirco HDMI

Discussion in 'Music & Media' started by PaulNEVO, Sep 20, 2011.

  1. PaulNEVO

    PaulNEVO Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 20, 2011

    Sep 20, 2011
    5
    0
    5
    I need a very simple way of getting this to work. My first real touch screen phone. Shoot, it's my first smart phone.

    I cannot get this to work. I am playing Netflix on the phone and I have the cable hooked up, but I am not getting any picture or sound.
     

    Advertisement

  2. itsallgood

    itsallgood Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,876
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    1,876
    276
    163
    Do you have the HDMI port selected on the TV?
     
  3. PaulNEVO

    PaulNEVO Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 20, 2011

    Sep 20, 2011
    5
    0
    5
    I believe so. I only have two. The other is taken by the blueray-which does work.
     
  4. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    8,842
    Joined:
    Dec 2, 2009

    Dec 2, 2009
    8,842
    2,369
    433
    Network Admin
    Chicago
    You have to be rooted.

    https://market.android.com/details?id=com.teamwin.hdmi&feature=search_result

    Use this app ^^ HDMIWin, available in market. Link above.

    Regards,

    -IOWA
     
  5. PaulNEVO

    PaulNEVO Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 20, 2011

    Sep 20, 2011
    5
    0
    5
    what's "rooting"?
     
  6. PaulNEVO

    PaulNEVO Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 20, 2011

    Sep 20, 2011
    5
    0
    5
    downloaded app. Try to mirror and it tells me tha cable is disconnected. Then it wants me to download a "daemon v8". But it's not doing anything?
     
  7. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    8,842
    Joined:
    Dec 2, 2009

    Dec 2, 2009
    8,842
    2,369
    433
    Network Admin
    Chicago
    If you're not rooted, it won't work.
     
  8. PaulNEVO

    PaulNEVO Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Sep 20, 2011

    Sep 20, 2011
    5
    0
    5
    Doesn't rooting void my phone's warranty though?
     
  9. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    8,842
    Joined:
    Dec 2, 2009

    Dec 2, 2009
    8,842
    2,369
    433
    Network Admin
    Chicago
    Technically yes, but you can always return to stock.;)
     

Share This Page

Loading...