1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Weather and Toggle Widget won't work on CM6 RC3

Discussion in 'Android Devices' started by AMTrombley0924, Aug 26, 2010.

  1. AMTrombley0924

    AMTrombley0924 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    478
    Joined:
    Jun 2, 2010

    Jun 2, 2010
    478
    57
    53
    Student, Air Force Cadet
    California
    I recently flashed the Cyanogenmod 6.0.0-RC3 ROM onto my Moto Droid, and also installed a Simple Black Bar theme from their forum. Now, my Weahter and Toggle Widget app doesn't show up on the list of widgets when I long press my screen. I reinstalled it, and it worked, but then any time after that when I reboot my phone or unplug it from my computer, it will fail to load, and again won't show up on the widget list. Is this a bug in RC3? How can I go about fixing this?

    Thanks in advance!
     

    Advertisement

  2. AMTrombley0924

    AMTrombley0924 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    478
    Joined:
    Jun 2, 2010

    Jun 2, 2010
    478
    57
    53
    Student, Air Force Cadet
    California
    UPDATE: I have the same problem with my Moto Torch LED app :thinking:
     
  3. GideonX

    GideonX Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Reinstall CM6, but not the theme. Try the widget then and see if the theme was the cause.
     
  4. AMTrombley0924

    AMTrombley0924 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    478
    Joined:
    Jun 2, 2010

    Jun 2, 2010
    478
    57
    53
    Student, Air Force Cadet
    California
    I had this problem before I added the theme :/
     
  5. cruud

    cruud Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    159
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    159
    10
    38
    Not a RC3 problem. I've never had luck with themed Cyanogen. Wipe and reinstall!
     
  6. supersaki

    supersaki Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    386
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    386
    36
    43
    Are you using apps2sd?
     
  7. AMTrombley0924

    AMTrombley0924 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    478
    Joined:
    Jun 2, 2010

    Jun 2, 2010
    478
    57
    53
    Student, Air Force Cadet
    California
    Solved. Updated to CM 6.0.0, stable version. It works fine now.
     

Share This Page

Loading...