1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Weather on Home page of EVO

Discussion in 'Android Devices' started by STEVEN-H, Sep 8, 2010.

  1. STEVEN-H

    STEVEN-H Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    58
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    58
    31
    23
    Louisville, KY
    My EVO is now reporting full sun and 77 degrees. The temp is fine, however the sun has been down for almost an hour. The weather is always wrong on my EVO. Any suggestions?
     

    Advertisement

  2. JMac202

    JMac202 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    496
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    496
    150
    68
    How often do you have the weather syncing? If it's every 4 hours then obviously your weather will not be correct. You can click on the weather on the home screen and it takes you to the weather screen and then you can sync it manually and it should correct itself then. Then you can change how often in updates in menu-settings-accounts and sync.
     
  3. STEVEN-H

    STEVEN-H Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    58
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    58
    31
    23
    Louisville, KY

    It is not correct even when I sync it. It is just old weather all the time. Nomatter how often it is synced.
     
  4. SporkLover

    SporkLover Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    498
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    498
    98
    53
    Try clearing the data for the weather apps and processes.

    Go to Menu>Settings>Applications>Manage Applications>All

    Clear the data for :

    HTC Weather Sync Provider
    Weather
    Weather Provider
    and Weather Widget if you use it.

    Reboot the phone. Your phone should get a fix on it's location again and re-download weather data.
     
    Kelita and STEVEN-H like this.
  5. STEVEN-H

    STEVEN-H Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    58
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    58
    31
    23
    Louisville, KY

    OK will give that a shot and post back.
     
  6. STEVEN-H

    STEVEN-H Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    58
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    58
    31
    23
    Louisville, KY

    Seems this has fixed it. Thank You!
     
  7. SporkLover

    SporkLover Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    498
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    498
    98
    53
    NP. Every once in a while when I'm doing things it "locks" up my weather too.... clearing the data usually fixes it
     
  8. Kelita

    Kelita Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    331
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    331
    55
    53
    Female
    Arizona
    I had the problem with my old city as being my current location (huh??). I moved from Tucson to So. Cal. and never could figure out how to delete Tucson, it would only let me delete my "real" current city. This clearing out fixed it. Thanks!
     
Tags:

Share This Page

Loading...