1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Weather Widget force close ***FIX***

Discussion in 'Android Devices' started by Jrocker23, May 17, 2010.

  1. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    360
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    360
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    As per verizon, Weather App fix

    got to menu/settings/applications/manage apps/weather provider/then clear data.

    All should be good...
     

    Advertisement

    xtech and CampD like this.
  2. rick311

    rick311 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    673
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    673
    44
    68
    what about for those who's weather wont update?
     
  3. dimelo

    dimelo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Feb 13, 2010

    Feb 13, 2010
    1
    0
    5
    Perfect! Worked for me, thanks!
     
  4. danmil05

    danmil05 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    89
    Joined:
    Jan 23, 2010

    Jan 23, 2010
    89
    1
    16
    student
    NJ
    What he/she said.
     
  5. Neera

    Neera Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    192
    Joined:
    Mar 4, 2010

    Mar 4, 2010
    192
    43
    43
    Female
    IL
    Worked for me as well, got the upgrade earlier this morning.
     
  6. mhseris

    mhseris Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    78
    Joined:
    Jan 12, 2010

    Jan 12, 2010
    78
    2
    36
    Eastern Massachusetts
    Worked beautifully - no more force close. :) But interestingly, when re-adding cities (since that info is lost when clearing data), my town is no longer listed. It was there in 1.5!
     
  7. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    360
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    360
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    Its ok find the nearest city or state and select it. Wait a few minutes and press the widget to update it. It should find your location as long as you have the location settings on.

    Im in staten island, new york but it will only list new york. But when i manually update it finds staten island and it stays..
     
  8. nellarmonia

    nellarmonia Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    15
    Joined:
    Dec 5, 2009

    Dec 5, 2009
    15
    0
    35
    Worked great, thanks!
     
  9. CampD

    CampD Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    47
    Joined:
    Jan 13, 2010

    Jan 13, 2010
    47
    8
    16
    Lots
    MA
    Bump
    First thing I tried to do after 2.1 and weather wiget crashes the phone.
     
  10. bnkmiller

    bnkmiller Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    1
    0
    5
    Jrocker23, I'm not a big new yorker fan but you ARE THE MAN keep upthe good work!!
     
  11. Adam63impala

    Adam63impala Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    101
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    101
    2
    36
    thanks dude. works now
     

Share This Page

Loading...