1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Web Browser Gets Stuck?

Discussion in 'Android Devices' started by MooN, Sep 7, 2010.

  1. MooN

    MooN Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    147
    7
    36
    You guys have a problem sometimes with the browser getting stuck? The progress bar will load to like 90% and just stop. Happens on every page I visit. The only way to get it to work again is to reboot the Inc. The problem occurs intermittently.

    I've already done a hard reset after the OTA update and this still happens. I'm using the stock browser.

    TIA!
     

    Advertisement

  2. gonzoguy24

    gonzoguy24 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    118
    Posts:
    1,104
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    1,104
    41
    118
    Structural Engineer - Nuclear Industry
    Aurora, IL
    Confirmed that this does happen to me as well on official 2.2 and on several ROMS (Skyraider, Virtuous, Fourth Wave).

    I just hit reload...this burned me when I was doing a browser speed test against a buddy with an iphone 4. Needless to say I got burned...
     
  3. MooN

    MooN Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    147
    7
    36
    Hitting reload doesn't work for me. The only solution for me is to reboot.:mad:
     
  4. jayjay1122

    jayjay1122 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,456
    Joined:
    Mar 12, 2010

    Mar 12, 2010
    1,456
    338
    163
    Network Engineering and Data Communications
    I'll be where I'm at!
    Do me a favor? Can you try another browser like Dolphin and see what happens and let us know?

    It will probably be the same, but at least if it works it narrows down the troubleshooting.
     
  5. pirate943

    pirate943 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    207
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    207
    10
    38
    have you tried manually reinstalling flash?
     
  6. xFlawless11x

    xFlawless11x Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    86
    Joined:
    Jun 20, 2010

    Jun 20, 2010
    86
    9
    16
    Student
    It happens sporadically using Dolphin as well, and across several ROMs. There's loading issues as well as a "lag" issue where if you zoom in it doesn't seem to register so you can't touch right away to click anything.

    It's been plaguing me for a couple days now.

    -Flawless
     
  7. mandophish

    mandophish Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    15
    1
    16
    I've noticed this in Dolphin only but I don't have to reboot. The page loads to 100 percent but the view doesn't change like it's stuck on the previous viewed page even though the address bar is showing the page I'm trying to view. If you wait long enough sometimes the page I'm viewing will update match what is in the address bar but other times I need to exit dolphin and restart it. This did not happen before the ota to 2.2 and I did a factory reset first so it's not a conflict causing this.

    I have not seen this happen in the default browser yet though.
     
  8. MooN

    MooN Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    147
    7
    36
    What you guys are describing is exactly whats happening to me too. Before I try Dolphin, I'm going to try manually killing the browser to see if that works instead of rebooting. I just have to wait until the problem surfaces again.


    Yea, I've updated Flash with the latest from the other thread on here. I've also set the option to "on demand".
     
  9. chepes3x

    chepes3x Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    89
    Joined:
    Apr 3, 2010

    Apr 3, 2010
    89
    11
    18
    I have the same problem...use the pinch out to unlock it
     
  10. MooN

    MooN Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    147
    7
    36
    Pinching didn't help, but killing Internet under Apps does the trick.
     

Share This Page

Loading...