1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Web Browser Set Home Page

Discussion in 'Android Devices' started by thetomlin2, Aug 19, 2010.

  1. thetomlin2

    thetomlin2 Guest
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,292
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    1,292
    242
    143
    L'Etoile du Nord
    My dad has an Aria, so I am asking this question for him. Under the settings for the Web Browser my dad set his home page to Google, however when he opens his browser it always opens on an AT&T Yahoo page. I have an Eris on Verizon and my browesr opens to the page I set as the home page. Is this a problem with the Aria or AT&T? Is there a way to fix this? Thanks
     

    Advertisement

  2. dh4645

    dh4645 Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    71
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    71
    7
    36
    i changed mine to google and it works fine.

    did u do the "use current"?

    or the "set home page"?

    either one should work, just not "use default."
     
    thetomlin2 likes this.
  3. thetomlin2

    thetomlin2 Guest
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,292
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    1,292
    242
    143
    L'Etoile du Nord
    I will double check with him ... thanks
     
Tags:

Share This Page

Loading...