1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Website ads

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by Mr. Boom, Oct 24, 2010.

  1. Mr. Boom

    Mr. Boom Well-Known Member
    Thread Starter
    98

    Jul 23, 2010
    689
    84
    98
    EOD/UXO
    Nevada
    Why is every ad i see, on this site, an anti-Sharron Angle ad? Getting pretty sick of them! I thought "news" sources are supposed to give equal time to both sides?

    Regardless, time for something different!
     

    Advertisement

  2. 1. It's an advertisement, fer cryeye. It doesn't have to give equal time.

    2. It's probably out of the site owners control what gets placed in the ad space.

    3. If you're using Android Forums as a source of political news, you are a sad panda.
     
  3. Hello Mr. Boom.

    Your remarks will get the attention of an admin if put here:

    Suggestion Box & Feedback - Android Forums

    For what it's worth, the ads are agency generated in most cases, and the admins here watch out for popups and annoyances, but cant catch them all, so opinions and input are needed.
     
  4. Mr. Boom

    Mr. Boom Well-Known Member
    Thread Starter
    98

    Jul 23, 2010
    689
    84
    98
    EOD/UXO
    Nevada
    Out of site owners control? ISn't it the site owner who decides what goes where? Isn't it the site owner who decides who to sell advertisement space to? All this is beside the point. I am merely asking why it is the same ad over and over. Why can't it rotate to something different?
    I do not use Android Forums as a source of political news. Not why i signed up. I use it for Android news.


    @ Frisco, thanks for the advice. I wasn't really trying to make a political comment. Just tired of seeing the same thing over and over!
     
  5. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    1,413

    Dec 1, 2009
    12,867
    9,180
    1,413
    UK
    I suspect it's probably that something is stuck on your PC; you shouldn't be seeing the same stuff over and over. I would try clearing your browser's cache/cookies and see if that fixes it.

    Still, I've moved this over to the Suggestion & Feedback section just in case it is something server side :)
     

Share This Page

Loading...