1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tips Webtop Entertainment Center

Discussion in 'Android Devices' started by kgeissler, Feb 22, 2011.

  1. kgeissler

    kgeissler Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    200
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    200
    32
    43
    Rowlett, TX
    To enable the Webtop Entertainment Center, make sure that you are using Motoblur as you homescreen launcher. If you are using Launcher Pro and attempt to enable the Entertainment Center nothing will happen.
     

    Advertisement

  2. skoalcandy

    skoalcandy Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Mar 15, 2011

    Mar 15, 2011
    12
    0
    15
    works fine with Go Launcher Ex. you can freeze "home" just dont freeze "Entertainment Center" or any other docking services (car dock can be frozen if you dont use the car dock)
     
  3. ECdOc

    ECdOc Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    62
    Joined:
    Feb 3, 2011

    Feb 3, 2011
    62
    11
    18
    Philadelphia, PA
    Sorry, but I am using LauncherPRO and my entertainment center works just fine. When HDMI is plugged in, it gives you an option for the entertainment center. I also have the webtopmod so i get options for webtop or entertainment center, in webtop you can also switch over using the link on the bottom. Dunno what you are trying to state here.
     

Share This Page

Loading...