1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Webtop Lag - Anyone else experiencing it?

Discussion in 'Android Devices' started by jonathansullivan, Oct 5, 2011.

  1. jonathansullivan

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    72
    Joined:
    Dec 10, 2009

    Dec 10, 2009
    72
    10
    18
    I have tried using webtop twice, and have experienced such lag it is basically unusable.

    I am using an HD Dock with standard USB Keyboard & Mouse. I have tried changing to a different kb/mouse - same results. I have also attempted launching it immediately after reboot - same results.

    If I am typing - I almost immediately out type it. (I'm not terribly fast).

    For a phone that is so quick and snappy - I'm surprised how slow this feature is. Also haven't seen anyone comment on this - so I am beginning to wonder if it is just my phone?

    I regularly remote desktop via the internet - so I am accustom to a small amount of lag (in fact doing so right now)...this is the experience I guess I was expecting - not painfully slow.

    Anyone have insight or suggestions?
    Anyone else experiencing this problem?
     

    Advertisement

  2. jonathansullivan

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    72
    Joined:
    Dec 10, 2009

    Dec 10, 2009
    72
    10
    18
    Spending some additional time on this, I have noticed that the text seems to appear in chunks when I just keep typing. Almost like hiccups. Tried using my wireless keyboard and mouse for kicks with the same results.

    Was hoping to hear some feedback from others...are you using webtop? Having issues?

    ***Posted from my Bionic using Webtop***
     
  3. BenDroid

    BenDroid Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    200
    13
    58
    I am currently waiting on my micro HDMI cord to give the webtop a go. Everyone that I have seen talk about it seems to love it though. I will be able to tell you a little more in a couple of days.
     
  4. jonathansullivan

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    72
    Joined:
    Dec 10, 2009

    Dec 10, 2009
    72
    10
    18
    Pretty surprised not to have gotten much response...are folks not using webtop???
     
  5. yuvalgb

    yuvalgb Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 3, 2012

    Jan 3, 2012
    1
    0
    5
    I have the same problem.
    there is a big lag in the mouse operation so it not much useful,
    I still didn't find any solution for it
     
  6. Lars

    Lars Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,439
    Joined:
    Mar 24, 2010

    I had that initially and it magically went away. Can't say why but it was weird.
     

Share This Page

Loading...