1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Weird error message when I start browser.

Discussion in 'Android Devices' started by cesjr02, Jun 15, 2010.

  1. cesjr02

    cesjr02 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    266
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    266
    24
    38
    When ever I launch the browser, more specifically google.com I get this error message:



    The page at 'http://www.google.com' says:

    TypeError: Result of expression 'window['gp']' [undefined] is not an object.



    I don't recall this happening when I first bought the phone, but now the issue persists. If I click 'Ok' on the error message it won't show up again until I reload the page (google.com).
     

    Advertisement

  2. BetterMost

    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,066
    Joined:
    Apr 25, 2010

    Apr 25, 2010
    1,066
    119
    163
    Paramedic
    Northern Illinois

    Take it to a Sprint store have them look at it. I have not had this issue yet.
     
  3. htcevolee

    htcevolee Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    255
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    255
    56
    73
    IT Engineer
    Cali
    Did you install something then did it start happening after that? somewhere along the line it seems maybe something altered your browser settings or software maybe? Possibly corrupted it.
     
  4. Dutch54

    Dutch54 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    110
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    110
    6
    56
    got one yep
    San Pedro Ca
    I had that....I cleared everything in the stock browser...deleted the Google bookmark....then went into apps started the browser with the Internet icon...searched for the Google homepage...bookmarked it and that took care of that annoyance
     
    italy7 likes this.
  5. newhouse41

    newhouse41 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    1
    0
    5
    I had that.... i cleared it by shutting the phone down then take the battery out replace the battery and reboot the phne it seemed to work for me
     
  6. Sblair

    Sblair Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    1
    0
    5
    NY, USA
    I had a similar problem, I heard it was due to location settings, so I disabled them in the browser menu but still had the problem. At that point I cleared the cache and VOILA no more error message.
    Hope that helps.
     
  7. Twistax

    Twistax Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    111
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    111
    14
    38
    I think there may be something wrong with setting Google Mobile as your home/start page. Mine did the same thing.. I just set my Home page as the Google Fullsite and it hasnt done it to me ever since.
     
Tags:

Share This Page

Loading...