1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Weird popup on website while on desktop

Discussion in 'Android Devices' started by ckali7, Jun 16, 2010.

  1. ckali7

    ckali7 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    124
    Joined:
    Jan 12, 2010

    Jan 12, 2010
    124
    8
    36
    Just logged on to the Eris page and for some reason I keep getting this weird pop-up message when viewing threads:

    A username and password are being requested by http://phandroid.com. The site says: "phandroid/team/"

    It's asking me to re-enter my username/password even though I'm already logged in to the site using normal login process.

    Is this some sort of phishing attempt? I haven't entered my user/pass
     

    Advertisement

  2. zurin

    zurin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 19, 2010

    Apr 19, 2010
    10
    2
    16
    I am getting the same thing and the site is unusually slow.
     
  3. bjanow

    bjanow Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,763
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    2,763
    477
    163
    Colorado
    The server was down all morning. They are probably fixing the database, shouldn't be long now.
     
  4. cableguynoe

    cableguynoe Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,030
    Joined:
    Mar 30, 2010

    Mar 30, 2010
    2,030
    264
    163
    I'm a cableguy....really
    Monterey, CA
    This site has been acting weird since yerterday.
    I'm not giving no password... espicially since I'm already signed in
     
  5. shawn1224

    shawn1224 Ex CEO-DNPSEA foundation
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,186
    Joined:
    Dec 10, 2009

    Dec 10, 2009
    2,186
    292
    163
    Male
    Houston, TX
    Same thing happening to me ... plus the site is blinking on and off like crazy
     
  6. CrazyKnight128

    CrazyKnight128 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    123
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    123
    12
    38
    Yeah the site just now stared loading for me, Yesterday it wouldnt load at all. I thought it was my router settings or something lol.
     

Share This Page

Loading...