1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Weird weather screen problem

Discussion in 'Android Devices' started by HTC_Desire, Apr 19, 2010.

  1. welshbloke

    welshbloke Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jun 26, 2010

    Jun 26, 2010
    5
    0
    5
    I experience this problem on both Tmobile and Orange in Portsmouth are you on these networks also?
     

    Advertisement

  2. JohnnyBravo1000

    JohnnyBravo1000 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    929
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    929
    56
    78
    Luton
    I've come to the conclusion that this bug is totally random and it works and doesn't work whenever it feels like it.

    I am in Luton, and sometimes it displays the weather when I have it set to "current location" and sometimes it doesn't. If I leave it set to current location and move out of the area, it changes location and displays the weather perfectly.

    Eg. It hasn't displayed the weather in Luton when I have set it to "current location" for some time. This thread reminded me to check the "current location" setting and it now displays the weather.

    I usually set it to Luton manually when the current location feature isn't working in Luton, and I change it to current location when I leave the area.

    It's not ideal, but it works for now at least.
     
  3. sutton

    sutton Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    43
    Joined:
    Jun 14, 2010

    Jun 14, 2010
    43
    0
    15
    Beckenham, Kent
    My home location is Bromley and current location never works, although the Bromley data is there when you type it in as a location. Weather by current location has worked fine everywhere else for me.

    I bought the Beautiful Widgets app for 50p or
     
  4. nx1977

    nx1977 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,419
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    2,419
    174
    163
    UK
    I have a thread listing locations that aren't working, which I've sent the link for it to HTC who are looking into it.

    Add your locations there.
     
    welshbloke likes this.
  5. welshbloke

    welshbloke Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jun 26, 2010

    Jun 26, 2010
    5
    0
    5
    Well maybe they have finally fixed it as the 3 desires I have now all show weather for Portsmouth. First time ever.
     
  6. casper_g

    casper_g Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    5
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    5
    1
    6
    My phone seems to be fixed too, following an over-the-air update yesterday. Now running software no 2.09.405.8, and the weather info shows fine in Reading.
     
  7. nx1977

    nx1977 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,419
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    2,419
    174
    163
    UK
    Back to UK and weather here at home. Oh well....
     
  8. fusion1275

    fusion1275 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    25
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    25
    0
    15
    IT Unix Contractor
    Portsmouth, Hampshire
    I have had the same problem ever since I got my Desire. I also live in Portsmouth.

    So having lost my rag with the standard weather widget I downloaded all the "beautiful widgets" available from the market which includes some nice weather and clock screens.

    Now I have Portsmouth being updated every 15mins with all the fancy animation and I also have an accuweather report on rest of the weeks weather ie rainfall, wind, sun, cloud, uv index etc etc.

    All works a charm.

    Cheers.
     
  9. Modd

    Modd Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Aug 29, 2010

    Aug 29, 2010
    23
    8
    16
    Thanks, was just stumbiling around last night trying to remove the clock and weather from the main screen. so simple, yet so far away,,lol.

    subscribed.
     
  10. HTC_Desire

    HTC_Desire Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    115
    Joined:
    Apr 2, 2010

    Apr 2, 2010
    115
    34
    63
    Snap - mine is now working - At last!!!!
     
  11. HTC_Desire

    HTC_Desire Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    115
    Joined:
    Apr 2, 2010

    Apr 2, 2010
    115
    34
    63
    You're very welcome :)
     
  12. Shazbat

    Shazbat Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    79
    Joined:
    Jul 17, 2010

    Jul 17, 2010
    79
    3
    36
    I've just done this to see if it will reinstate my weather/clock widget full-stop and so far so good. For some reason it never occurred to me, I just moaned that the widget had gone altogether if the phone wasn't connected to t'web or wifi. Let's see if it lasts ...
     
Tags:

Share This Page

Loading...