1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

General Weird Weatherbug Elite problem.

Discussion in 'Android Devices' started by Wraithbane, Jun 5, 2010.

  1. Wraithbane

    Wraithbane Well-Known Member
    Thread Starter
    38

    Dec 31, 2009
    65
    15
    38
    First, yes, I searched the issue. Do you have *any* idea how many hits you get searching for "weatherbug elite"????? And after looking through the first couple pages I didn't see anyone mentioning what I was dealing with.

    Second, okay, love the app, won't get rid of it, and this is truly a very minor thing. I've noticed that in the notification bar at the top of my screen I can see the temp, but it's in black text. In the app I went to menu -> preferences->temperture notifications-Text Color and set it to white, because the black text was virtually invisible. Now the problem, it never loads the temp! If it's in black, no problem, the temp is shown, in white it simply runs a constant "loading" icon, yet never loads.

    So, has anyone else had this problem? If not, and you have the app, can you try it and see if it works for you? Or, God willing, do one of you know the answer to fixing this?

    Appreciate any help I can get, thanks!
     

    Advertisement

  2. doogald

    doogald Well-Known Member
    483

    Jan 7, 2010
    6,687
    1,924
    483
    I changed mine to blue on 1.5 and that worked fine. Since upgrading to 2.1, I stopped the notification and just rely on the Sense clock/weather widget. But, what happens when you set it to blue?
     
  3. Wraithbane

    Wraithbane Well-Known Member
    Thread Starter
    38

    Dec 31, 2009
    65
    15
    38
    I don't have a blue option, only black or white.
     
  4. doogald

    doogald Well-Known Member
    483

    Jan 7, 2010
    6,687
    1,924
    483
    Funny - I just checked, and mine still says white, black and blue as choices.

    I'd say uninstall and reinstall, but I think it's one of the apps missing from the market right now. BTW, I am using the paid app - maybe that's the difference? Though you did say Elite, so I figured that you had that, too.
     
    Wraithbane likes this.
  5. Wraithbane

    Wraithbane Well-Known Member
    Thread Starter
    38

    Dec 31, 2009
    65
    15
    38
    Yeah, I'm using the paid app as well, I'm about to do the RUU and will have to re-install anyway, so maybe that will fix it, thanks for the help!
     

Share This Page

Loading...