1. Download our Official Android App: Forums for Android!

wep 64 wifi

Discussion in 'Android Lounge' started by scitech1, Jan 29, 2009.

  1. scitech1

    scitech1 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 29, 2009

    Jan 29, 2009
    1
    0
    5
    I cannot connect where I work. It is WEP 64. I can connect just fine with my laptop. On the G1 I only see wep, wpa personal and wpa2 personal. What am I missing?

    I can connect at home through wpa2 personal.

    Overall though, this device is so cool. I have found some apps that are great. I love the freedom and flexibility and openess comared to iphone and att.

    Thanks
     

    Advertisement

  2. robsclone

    robsclone Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Dec 17, 2008

    Dec 17, 2008
    19
    0
    15
    I know that some networks are recognized incorrectly by the settings themselves, and i've had to manually configure a new network connection to get it to work. Hope it helps!
     
  3. markinct

    markinct Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    49
    Joined:
    Nov 18, 2008

    Nov 18, 2008
    49
    1
    36
    Hartford, CT
    Run, don't walk, to your IT guys and have them upgrade their security ASAP. While better than nothing, WEP64 can be cracked by any war driving script kiddie.

    I hope your company doesn't have any of my private data...
     

Share This Page

Loading...