1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support what is all this network usage?

Discussion in 'Android Devices' started by shokher99, Jun 15, 2010.

  1. shokher99

    shokher99 Member
    Thread Starter
    15

    May 25, 2010
    20
    0
    15
    i was looking is spare parts and i noticed that the usage for "0" was higher than any of the other programs i have used. what is it and can i possibly reduce it so that my battery will last longer? i also noticed every time i wake up my phone the 3g arrows light up and stay on for a few seconds. im wondering if that is related. anyone else having the same usage or know what it is??

    [​IMG]
    [​IMG]
     

    Advertisement

  2. pilotmills

    pilotmills Member
    5

    Feb 7, 2010
    9
    0
    5
    I've got that too. Not sure what it means. Also, what does the blue vs. red mean? Got some random UID's also (10023)
     
  3. armandov99

    armandov99 Well-Known Member
    16

    Dec 17, 2009
    77
    4
    16
    Los Angeles
    Yesterday I had an issue where my battery went from 70% to DEAD in two hours. When I saw that it was happening I installed spare parts and checked. I also had constant network usage by "0" and also by "UID 10006"

    No idea what it was. Finally I ended up just doing a hard reset to factory. It pisses me off that my phone can be fine and then all of a sudden with me doing NOTHING it dies completely in two hours due to this crap. I also checked partial wake usage and it says that Calendar was keeping the phone awake.

    No idea what it is....
     
  4. musikat

    musikat Well-Known Member
    36

    May 17, 2010
    145
    3
    36
    I have that too. Any chance it is "supposed" to be that way?
     
  5. shokher99

    shokher99 Member
    Thread Starter
    15

    May 25, 2010
    20
    0
    15
    red is data sent and blue is data received. it seems a little much because if the bars equal the amount of data then i calculated about 200mb received. what the hell would that be?
     
  6. kellte2

    kellte2 Well-Known Member
    16

    May 2, 2010
    91
    2
    16
    I'm having issues with the "0" as well. What is running this program???
     
  7. Bard09

    Bard09 Guest

    The EXACT same thing had been happening on my EVO... Has anyone figured this out yet?
     
  8. stevo746

    stevo746 Member
    35

    Jul 1, 2010
    11
    0
    35
    I get this, too, and I am running the latest version of Fresh...
     
  9. dr g

    dr g Well-Known Member
    93

    Jun 7, 2010
    589
    187
    93
    Facebook sync is the #1 culprit.
     
  10. cr74mz

    cr74mz Member
    15

    Jun 19, 2010
    21
    0
    15
    +1 Go online and look at your Sprint usage statistics. I used just over 8GB of transfer last month.
     
  11. Jyro275

    Jyro275 Well-Known Member
    16

    Jun 22, 2010
    83
    3
    16
    Planner @ LM
    Akron, OH
    I've been having this same problem with my Hero. I'm going to sign out of facebook since I can't uninstall it.
     
Tags:

Share This Page

Loading...