1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Support what the hell is going on?

Discussion in 'Android Devices' started by jhat3k1, Nov 30, 2010.

  1. jhat3k1

    jhat3k1 Well-Known Member
    Thread Starter
    38

    Oct 14, 2009
    164
    14
    38
    Sales
    Denver
    Today, without warning, my phone stopped ringing at full volume, regardless of what settings I used. So, eventually, I figured I would do a hard reset......but nope, same thing. All system sounds, notifications, speakerphone, etc, work fine. When I go in to change the ringtone, it will actually preview the ringtone at full volume, so I doubt it is a bad speaker. Has anyone else experienced this? I have processed a warranty exchange, and am really hoping I don't get a refurb.
     

    Advertisement

  2. dizzyd89

    dizzyd89 Member
    16

    Nov 22, 2010
    17
    2
    16
    Knock on wood, that hasn't happened to me. Could be a bug in the software or something corrupted. Best to reload the OS (I have no idea how).
     
  3. jhat3k1

    jhat3k1 Well-Known Member
    Thread Starter
    38

    Oct 14, 2009
    164
    14
    38
    Sales
    Denver
    the saga continues.....suddenly, and unexpectedly the phone began ringing at full volume.... but has since went back to low volume. Not to mention the fact that the screen totally freaked out and started spinning like a slot machine, and I had to pull the battery to get it back. Luckily, I have a warranty replacement on the way, which I hope is not a refurb.
     
  4. khmergod

    khmergod Member
    15

    Nov 11, 2010
    17
    0
    15
    My screen also went on loop on all home screens and even on lock. I figured the only way I could replicate this was using youtube widget and playing a video landscape mode and pressing the back button during play. After doing that it will start looping and there was no way to go into bootloader or anything except pull out battery. I am running on Iced Glacier 1.1.1 though. Everything else works fine except youtube widget. It could be my Iced rom. Stock rom didn't do that...
     

Share This Page

Loading...