1. Download our Official Android App: Forums for Android!

whats going on

Discussion in 'Android Devices' started by fluffyator, Aug 15, 2010.

  1. fluffyator

    fluffyator Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    12
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    12
    0
    35
    hi all last week thanks to this forum i managed to set up my desire perfectly now i call on u once again yesterday went to connect to the internet and nothing can connect to wi fi but not to mobile internet plz help don't know what ive done
     

    Advertisement

  2. Ceefax

    Ceefax Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    116
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    116
    15
    38
    Re-setting the phone help?


    Did it work before? And you havent changed the network settings in between or changed ROM or anything like that?
     
  3. anoniemouse

    anoniemouse Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,514
    Joined:
    Jul 3, 2010

    Jul 3, 2010
    1,514
    237
    153
    Button Moon
    I assume you mean you can connect via wifi but not the mobile internet.
    First reboot the phone & try, if no joy check to make sure the mobile internet is turned on settings/wireless networks check mobile network is ticked.
    If this still doesn't solve the problem turn off the phone remove the battery replace the battery & turn back on.
    Final trick is do a factory reset settings/privacy/ factory reset
     
  4. charlies99

    charlies99 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    46
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    46
    10
    18
    Also, If you are connected to WIFI it will always use that connection in preference to a WIFI connection
     
  5. tremblingwater

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Jun 2, 2010

    Jun 2, 2010
    51
    4
    16
    Well like above, turn off wifi first, then perhaps you messed up your APN settings somehow. Depending on what carrier you're on, go to the website and see if your settings match
     
  6. DMXXX

    DMXXX Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    97
    Joined:
    Jul 4, 2010

    Jul 4, 2010
    97
    5
    36
    Did you get the Froyo update? I've heard it can mess up your APN settings.
     
  7. jred7469

    jred7469 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    182
    Joined:
    May 14, 2010

    May 14, 2010
    182
    23
    38
    If ever I have problems I go into APN settings press menu then reset to default, I'm on t mob uk branded so it just gives me back whatever it first came with and works fine!
     
  8. fluffyator

    fluffyator Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    12
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    12
    0
    35
    god knows what happened to my internet settings didn't touch them but they dissapeared so reset the apn settings and now all good thanks all
     
  9. mcchriswood

    mcchriswood Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    151
    Joined:
    Mar 3, 2010

    Mar 3, 2010
    151
    1
    36
    how can i get too the apn settings??
    Ive got the same sort of problem??
    will resetting the apn settings have any drawbacks
     
  10. mcchriswood

    mcchriswood Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    151
    Joined:
    Mar 3, 2010

    Mar 3, 2010
    151
    1
    36
    reset my apn settings now but no luck.
    How long should i be taking too load say for instance google via mobile internet??
    Its only stopped working since i clicked on maps this morning too quickly use and a box come up saying would i like too use gps or just wifi i clicked gps and its been causing me all sorts of problems.
    Now i have no mobile internet and would rather not factory reset as id like too keep all my apps etc
     
Tags:

Share This Page

Loading...