1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Apps when i make button using a png

Discussion in 'Android Development' started by flyhigh427, Jan 14, 2013.

  1. flyhigh427

    flyhigh427 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    53
    Joined:
    Jan 10, 2013

    Jan 10, 2013
    53
    1
    16
    for some reason ,when i run the avd manger
    i made a human.png ,added it in assets the
    avd says the app has stoped running.
    if i change the png to any other it works fine.
    thanks


    [HIGH]

    g.drawPixmap(Assets.human, 80, 100);
    [/HIGH]
     

    Advertisement

  2. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    VIP Member
    Rank:
     #4
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,110
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,110
    24,088
    3,118
    Scotland
    Moved to the applications development forum. Hopefully the guys here will be able to set you on the right track. :)
     
  3. flyhigh427

    flyhigh427 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    53
    Joined:
    Jan 10, 2013

    Jan 10, 2013
    53
    1
    16
    after about fifty tryes i got it to work.
    im sorry about posting in wrong place.
    thanks all
     
  4. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    VIP Member
    Rank:
     #4
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,110
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,110
    24,088
    3,118
    Scotland
    No need to apologise, glad you sorted it. :)
     

Share This Page

Loading...