1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Where To Buy?

Discussion in 'Android Devices' started by srmproductions, Jan 17, 2011.

  1. srmproductions

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    3
    0
    5
    Whats Up Everyone? Im new, but i am really considering taking the leap to this thing. Getting more comfortable with the whole rooting/modding scene. Question is where can i buy a g-tab for a reasonable price at this point? Amazon Has it for some weird rediculous inflated price (i kinda liked the $399 price point) and sears no longer carries it. Also, do you guys think i should grab one of these or just wait for the Adam?

    Thanks in advance.
     

    Advertisement

  2. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,043
    Posts:
    13,058
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,058
    12,939
    2,043
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    eBay has some in the $200-$300 range. They probably don't know about rooting and are disgusted with it. Their loss is your gain! :D

    BTW Welcome to the forums!
     
  3. xmr405o

    xmr405o Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,171
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    4,171
    1,185
    333
    +1
    My friend just bought one on ebay. First thing that happened was a bunch of force closes...he gave it to me and I fixed it for him in less than 30 mins. He got it for $250. Lucky bastard.
     
  4. DireMerlin

    DireMerlin Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    23
    Joined:
    Jan 14, 2011

    Jan 14, 2011
    23
    0
    15
    damn i paid a $100 more then that :(...i hope after rooting i wont and actually getting to use it i wont feel so bad...
     
  5. xmr405o

    xmr405o Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,171
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    4,171
    1,185
    333
    Lol. most of us paid $150+ more and we still feel we got our money's worth. He just got lucky. A lot of people wait for it to show up at a sears outlet because it sells for $279 when it's available at the outlet. But it's so hard to come by.
     
  6. stopint

    stopint Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    7
    Joined:
    Jan 12, 2011

    Jan 12, 2011
    7
    2
    6
    audio production
    cincinnati, oh
    i got mine at sears last week...saw them also at office depot today...
     
  7. Tech2010

    Tech2010 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Dec 29, 2010

    Dec 29, 2010
    7
    0
    5
    Hi, Offidepot has it for $379.99. Grab it. I bought from Sears last week for 379.00 with Doking station in mail in rebet. I rooted and installed VEGAN rom. It's just flying like jet. Everything is running flawlessly except gmaps are not showing my location. May be some setting issue. Nothing to do with tablet.
    Regards
    Tech2010
     
  8. srmproductions

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    3
    0
    5
    Thanks Everyone...And thanks for the welcome as well. I think i am going to scoop one up. No comments on the ADAM though i noticed.
     
  9. SolidOrange

    SolidOrange Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,640
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    1,640
    1,599
    313
    Clemson, SC
    No GPS sensor in the g-tab would explain why gmaps won't show your location. :p
     
  10. rushmore

    rushmore Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,267
    Joined:
    Nov 13, 2008

    Nov 13, 2008
    8,267
    1,355
    323
    Kentucky
    Apps will use wifi source and pick up the city, but not your actual position of course.
     
  11. Tech2010

    Tech2010 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Dec 29, 2010

    Dec 29, 2010
    7
    0
    5
    Ummh..
    Before I had Archos 101 which showed my position with WIFI. That also doesn't have GPS sensor. I read couple of queries on google maps regarding My postiion is not working for them also.
    I think it depends upon ISP also to let apps know position. G Tab has setting whether not to allow apps to check potiion via WIFI.

    any way.. we are diverting subject.

    Thanks
    Tech2010
     
  12. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,043
    Posts:
    13,058
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,058
    12,939
    2,043
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN

Share This Page

Loading...