1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Where'd my video go?!

Discussion in 'Android Devices' started by MoodyBlues, Jan 19, 2013.

  1. MoodyBlues

    MoodyBlues - Crazy peacock person -
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    3,353
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    3,353
    1,580
    343
    Formerly UNIX/Linux programmer/sysadmin, now disab
    /home/LosAngeles
    Last night I took a video of my cat chasing his tail. Then I watched the video. I set my phone aside, picked it up later, watched the video again, then cleared the camcorder app and went back to my home screen. Later, I plugged in my phone to dump the video onto my laptop...and the video was nowhere to be found. :eek:

    With my laptop I searched every possible place on the SD card, but came up empty.

    So I fired up the camcorder again and took a couple of brief videos, watched them, basically just repeated my earlier steps, plugged it back in, and the two NEWER videos were right where they should be, in the dcim/Camera directory.

    PLEASE do not tell me I must have deleted the video. NO, I didn't. :mad:

    This morning, I repeated the whole process--and guess what? Got the same results. Recorded a video, watched it, plugged in the phone, video was nowhere to be found. Recorded another video, plugged in the phone, the LATEST video was in the dcim/Camera directory.

    What the hell is going on? :thinking:

    Also, when I select 'settings' on the camcorder, it says "Cannot modify settings while in service mode." Huh? How do I get out of "service mode" so I can change its settings?
     

    Advertisement

  2. macgiobuin

    macgiobuin Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    323
    Joined:
    Jan 19, 2011

    Jan 19, 2011
    323
    32
    63
    Police Lieutenant
    Chattanooga, TN
    I was having issues too until I downloaded "QuikPix" and use it as my default picture/video device. No problems since.

    To (sort of) answer your question: since the update to ICS, many things are buggy/quirky/terrible/just plain don't work. Since Moto abandoned the Atrix 2, any fixes for the myriad of issues is unlikely.
     
  3. MoodyBlues

    MoodyBlues - Crazy peacock person -
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    3,353
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    3,353
    1,580
    343
    Formerly UNIX/Linux programmer/sysadmin, now disab
    /home/LosAngeles
    I THINK the mystery is solved. I was using the Camcorder Shortcut app to access the phone's camcorder. When I instead used the phone's own method of accessing the camcorder, the 'disappearing videos' problem went away. For now, at least. :)
     

Share This Page

Loading...