1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Which ROM is the best for MicroMax A75

Discussion in 'Android Devices' started by sidzlifez, Feb 2, 2013.

  1. sidzlifez

    sidzlifez Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 30, 2012

    Oct 30, 2012
    14
    0
    15
    Personally For me LeWa Rom is the best because of its performance and ofcourse the network on 3G mode stays in 3 bars which is good for me..... well i have tried ample of roms but got some major problem(bettery and network especially)... wel it differ for others.....

    Guys Give your opinion about different ROMS . Those who have used many Custom Roms may know it for good..... So, you can give your opinion.....:smokingsomb:
     

    Advertisement

  2. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique
    Rank:
    None
    Points:
    1,313
    Posts:
    19,890
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    19,890
    6,118
    1,313
    District of Columbia
    Moved to root subforum. :)
     
    ninadchaudhari likes this.
  3. hiraak

    hiraak Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    149
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    149
    9
    36
    Male
    chhattisgarh
    silverlight is the best ROM....
     
  4. irfan8161

    irfan8161 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 9, 2013

    Jan 9, 2013
    5
    0
    5
    Yah silverlight is the best Full Bug Free :) but battery backup not much good :(
     
  5. sidzlifez

    sidzlifez Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 30, 2012

    Oct 30, 2012
    14
    0
    15
    ok..... silver light.... anymore roms thats been working great with a75
    :thinking:
     
  6. saivignesh

    saivignesh Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,052
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    1,052
    192
    143
    student
    shencottah
    silverlight has number of bugs 1.flash in camera 2.usb tether will not work3.battery will drain faster

    try every rom out there
     
  7. sidzlifez

    sidzlifez Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 30, 2012

    Oct 30, 2012
    14
    0
    15
    well lewa is the best for me... better performance and more quality features.. the only bug is when you need 3G signal than you have to select the gsm mode,, and so for gsm mode you have to select 3G mode... wierd.. lol:D
    but none-the-less its a worth using for
     
  8. sunnyjain1819

    sunnyjain1819 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    38
    Joined:
    Nov 16, 2012

    Nov 16, 2012
    38
    11
    18
    Male
    Pune
    I Think u should give supersonc v1.1 a try as i dint find any bug in it & it also has no of themes,.... just the thing was i was not able to use d2ext in it,. rest all feature are awesome...
     
  9. sidzlifez

    sidzlifez Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 30, 2012

    Oct 30, 2012
    14
    0
    15
    ok i will surely try this rom(supersonc v1.1)... lets see if it suits my mode........:rolleyes:
     
  10. MAMADNAI

    MAMADNAI Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Dec 22, 2012

    Dec 22, 2012
    16
    1
    16
    Male
    doctor
    ahmedabad,gujarat
    have u guys tried rom i os for a 75?
    i think after using that u may not even ask this qestion!
     
  11. sidzlifez

    sidzlifez Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 30, 2012

    Oct 30, 2012
    14
    0
    15
    well is there any bug in that rom of ios....... i like to know before i use it... lol:D
     
  12. saivignesh

    saivignesh Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,052
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    1,052
    192
    143
    student
    shencottah
    just try it yourself
     
  13. rishi09rich

    rishi09rich Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Nov 23, 2012

    Nov 23, 2012
    12
    0
    15
    pls share the link for download rom i os for a 75....
     
  14. saivignesh

    saivignesh Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,052
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    1,052
    192
    143
    student
    shencottah
  15. sidzlifez

    sidzlifez Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 30, 2012

    Oct 30, 2012
    14
    0
    15
    how to change network mode in ios rom.... like from 3g to 2g
     
  16. hiraak

    hiraak Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    149
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    149
    9
    36
    Male
    chhattisgarh
    hwek eye
     
  17. saivignesh

    saivignesh Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,052
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    1,052
    192
    143
    student
    shencottah
    @sidzlifez u can use 3g on the both sims in ios rom

    u got manually search the network,,,it will show all the available connections ie.both 3g and 2g

    goto settimgs>general>network >dual sim network>carrier
     
  18. sagar21653

    sagar21653 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Feb 5, 2013

    Feb 5, 2013
    9
    1
    6
    The ics4.0 rom by sagarwep is really good but the only thing is that u have to flash many(8 FILES) patches for fix along with the main rom for awesome working.Battery backup is so far good
     
  19. sidzlifez

    sidzlifez Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 30, 2012

    Oct 30, 2012
    14
    0
    15
    ok... i did that network search... and i got 3g network... but after sometimes it changes to 2g network automatically... :thinking:
     
  20. Reacon21

    Reacon21 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Feb 2, 2013

    Feb 2, 2013
    4
    0
    5
    Rom ios is great but I m stuck to the stock rom
    I wanted to know can I upgrade the stock camera to the 5mp camera as in rom ios
     
Tags:

Share This Page

Loading...