1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Whither Gmail? After GB update Gmail no longer in Messaging widget.h

Discussion in 'Android Devices' started by LazLong, Sep 11, 2011.

  1. LazLong

    LazLong Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 6, 2011

    Apr 6, 2011
    4
    0
    5
    Before I upgraded from 4.1.83 to 4.5.91 2.3.4, whatever you want to call it, the Messaging widget contained the following:

    Universal Inbox
    Text Messaging
    Gmail
    Yahoo

    After upgrading all but Gmail appears in the Messaging widget. When I edit the Universal Inbox from within the Messaging widget the only selections that appear with checkboxes are Text Messaging and Yahoo; Gmail isn't a choice. I deleted one of my Gmail accounts and re-added it, and it still didn't appear in the Messaging widget.

    Could someone please explain how to get Gmail back into the Messaging widget so that I may select it as one of the items I want to appear in the Universal Inbox?

    Thank you.
     

    Advertisement

  2. WolfmanRobby

    WolfmanRobby Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    623
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    623
    134
    103
    Male
    Systems Admin.
    Atlanta, GA
    Try going into accounts and removing then re-adding your GMail account and see if it shows up then.
     
  3. LazLong

    LazLong Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 6, 2011

    Apr 6, 2011
    4
    0
    5
    Thank you for the reply. As my original post states, I already tried that. I deleted and re-added one of my three Gmail accounts, but it didn't show up in the Messaging widget.
     
  4. WolfmanRobby

    WolfmanRobby Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    623
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    623
    134
    103
    Male
    Systems Admin.
    Atlanta, GA
    You said you deleted ONE of the accounts.
    Perhaps I wasn't clear.... Remove ALL of them. Completely break the connections. THEN, re-add one back and see if that re-sets it.

    And, I don't mean remove one, re-add it, remove another, re-add it.... I mean remove all 3, reboot the phone, THEN re-add them.
     

Share This Page

Loading...