1. Download our Official Android App: Forums for Android!

WHY NOT CAPTIVATE?? (2.3.3 upgrade)

Discussion in 'Android Devices' started by dougouk, Sep 15, 2011.

  1. dougouk

    dougouk Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jul 22, 2011

    Jul 22, 2011
    19
    1
    16
    [​IMG]

    (2011 09 15) (3:20pm)

    D=<

    Seriously though, why is it that Captivate is behind these guys T___T
     

    Advertisement

  2. reinbeau

    reinbeau Klaatu barada nikto
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,333
    Joined:
    Sep 14, 2010

    Sep 14, 2010
    1,333
    218
    163
    Pilates Instructor
    South of Boston, MA
    No doubt because of AT&T.
     
  3. maerlim

    maerlim Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    490
    Joined:
    Mar 9, 2010

    Mar 9, 2010
    490
    121
    68
    Missouri
    Because that's samsung canada.
     
  4. BigCiX

    BigCiX Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    3,591
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    3,591
    363
    173
    California
    No U.S. galaxy 1 has 2.3 unless its a custom Rom.
     
  5. CrimsonPride

    CrimsonPride Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,482
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    1,482
    200
    143
    student
    north alabama
    well the captivate has a 2.3.5 leaked build, and theyve had 2.3.4 and 2.3.3 builds also. i think they release 2.3.5 before too long
     
  6. reinbeau

    reinbeau Klaatu barada nikto
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,333
    Joined:
    Sep 14, 2010

    Sep 14, 2010
    1,333
    218
    163
    Pilates Instructor
    South of Boston, MA
    Ah, I missed that it was Canada. That's Rogers, isn't it?
     
  7. dougouk

    dougouk Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jul 22, 2011

    Jul 22, 2011
    19
    1
    16
    Rogers and whatever other companies that have the Captivate
     
  8. hamlin69

    hamlin69 Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    43
    Joined:
    May 26, 2011

    May 26, 2011
    43
    1
    36
    Male
    Canada
    Rogers and AT&T use the same frequencies. Any phone on AT&T will work on Rogers and vice versa.

    I am currently using a AT&T captivate on Rogers (unlocked of course) and do not have 2.3 update.
     
  9. dougouk

    dougouk Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Jul 22, 2011

    Jul 22, 2011
    19
    1
    16
    Really? That's cool..

    And yes you don't have the update because they didn't release it yet...
     
  10. Fuzzmo

    Fuzzmo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 13, 2011

    Oct 13, 2011
    1
    0
    5
    Lexington, KY
    Why wait on AT&T when there are great gingerbread mods out there? Serendipity 7 is as smooth as silk on the Cappy. Tried out a few different modems and have almost doubled my signal strength in my area. Before going to 7, I was considering a new phone with my upcoming upgrade date approaching. Having way too much fun modding (spelling?) & trying new tweaks.
     
  11. seanpr123

    seanpr123 Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    54
    Joined:
    Sep 29, 2011

    Sep 29, 2011
    54
    8
    36
    New to the whole modding aspect of these phones, how does Serendipity compare to Cyanogenmod? There's comparable right? Which is easier to install?
     
  12. trusktr

    trusktr Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Jul 14, 2011

    Jul 14, 2011
    23
    2
    16
    Facebook won't sync at all on my captivate. WHen I click the "Add Account" button at the bottom, There's one facebook at the top (samsung's implmentation) and the one added by the official app. When I click on the official one, it does nothing at all.

    Should I try a mod?
     
  13. AmazonAnnie

    AmazonAnnie Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    61
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    61
    7
    16
    Waterdown, ON
    I have a Samsung Capitvate on Rogers (Canada) and my firmware is 2.3.3. Since I just got the phone the other day I'm not sure when the update came through but when I plugged it in I got the update immediately.
    ~Annie
     
  14. s2kfan

    s2kfan Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 27, 2011

    Oct 27, 2011
    1
    0
    5
    Can I upgrade an AT&T unlocked phone with the Rogers 2.3?
    I'm currently running some 2.3 image that crashes all the time.
     

Share This Page

Loading...