1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Root Wi-Fi stopped working

Discussion in 'Android Devices' started by sega dude, Jun 27, 2013.

  1. sega dude

    sega dude Well-Known Member
    Thread Starter
    16

    Oct 17, 2011
    69
    3
    16
    Male
    Wi-Fi stopped working on my Triumph. It turns on fine, but it never sees any networks and doesn't automatically connect to my network. I am running MTDEV-CM7 12-28. I have almost no recption at my house, so I can't use 3G at home, so I need to use Wi-Fi. It was working fine yesterday. I tried restarting the phone, but it didn't help.
     

    Advertisement

  2. jr9306

    jr9306 Well-Known Member
    18

    Jun 29, 2012
    82
    22
    18
    Have you tried forgetting the network and adding it again?
     
  3. sega dude

    sega dude Well-Known Member
    Thread Starter
    16

    Oct 17, 2011
    69
    3
    16
    Male
    I can't. No networks are listed at all.
     
  4. dsmryder

    dsmryder Well-Known Member
    213

    May 28, 2011
    2,418
    502
    213
    mechanic
    NE Florida
    In theese kind of situations I start by backing up the current ROM I have. Then I flash another ROM to test for hardware issues..

    Could it be your router? Mine has issues all the time.
     
  5. sega dude

    sega dude Well-Known Member
    Thread Starter
    16

    Oct 17, 2011
    69
    3
    16
    Male
    Did a nandroid backup and did a factory reset. I also updated to MTDEV-CM7 build 2013-03-03. Wi-fi works fine now so I guess it was a software issue.
     
  6. dsmryder

    dsmryder Well-Known Member
    213

    May 28, 2011
    2,418
    502
    213
    mechanic
    NE Florida
    It's up to you, but maybe reload the backup and clear /cache?
     

Share This Page

Loading...