1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Widget Locker - DONT lock!

Discussion in 'Android Apps & Games' started by binhopires, Aug 18, 2011.

  1. binhopires

    binhopires Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    4
    0
    5
    Hi Guys,
    I have a SG2 and I bought this amazing app few days ago.

    What is the problem? Its lock, but dont lock. Let me explain: wheen we wake up the cell, theres no need to use the slide to unlock the phone. By simpling pressing the home button it will change to homescreen.

    Im using LauncherPro too.

    THougts?

    Kind Regards.
     

    Advertisement

  2. Yeahha

    Yeahha Usually off topic
    Rank:
    None
    Points:
    813
    Posts:
    10,472
    Joined:
    Jul 29, 2010

    Jul 29, 2010
    10,472
    4,693
    813
    ...
    FG
    Go to settings in widget locker and the buttons an input. Uncheck allow home in tool mode
     
  3. binhopires

    binhopires Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    4
    0
    5
    Thx, but doesent work.
    Maybe another setting I possible made?
     
  4. binhopires

    binhopires Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 18, 2011

    Aug 18, 2011
    4
    0
    5
    GG.

     
  5. amlothi

    amlothi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,185
    201
    143
    Not tool mode, Lock Mode.

    Settings > Buttons & Inputs > Allow Home Button (uncheck it)
     
  6. onpointG35

    onpointG35 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    280
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    280
    19
    38
    Male
    Breaking and Entering
    CT
    I also noticed while using their "lockscreen" you can still pull down the notification bar
     
  7. amlothi

    amlothi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,185
    201
    143
    Again, this is a setting. You can disable the notification bar too.

    WL is a fantastic app. Don't knock it just because you didn't bother to review the settings to see all it can do.
     
  8. chrlswltrs

    chrlswltrs Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    6,728
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    6,728
    1,795
    333
    Male
    Private Security
    Seattle
    I agree, WidgetLocker is one of the best apps I have on my phone, you should look at all the settings before you say there are problems with the app
     
  9. andreipop

    andreipop Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 29, 2011

    Sep 29, 2011
    1
    0
    5
    i have a s2 and the problem is real. i lock it and when i hit the power button the unlock screen appears but if i press the home button it unlocks. and yes i did all the things above.
     
  10. Saltine713

    Saltine713 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    690
    Joined:
    Sep 7, 2010

    Sep 7, 2010
    690
    55
    98
    Podcaster
    NY
    There is a 5 minute tutorial that comes with the app. I suggest the OP to read it.
     
  11. MRW1215

    MRW1215 Well-Known Member
    Rank:
     #387
    Points:
    38
    Posts:
    240
    Joined:
    Mar 18, 2011

    Mar 18, 2011
    240
    10
    38
    Sorry to leech off this topic, but I have a Widget Locker question, myself, and figured I'd just put it here rather than start a new topic.

    Anyway, when I first turn my phone on for the day, it goes right to the home screen (I'm using Go Launcher Ex, for reference). The first time I lock the phone, though, when I wake it back up, the screen won't turn off if I leave it on the lock screen. Not only that, but the "unlock" icon is changed to a circle with an "x" inside it. When I unlock it, and then lock the phone again, though, it starts working properly. So, why is it that the first lock on a boot doesn't seem to work right?
     

Share This Page

Loading...