1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Widget Locker, Weather & Toggle Widget, and Sense animations

Discussion in 'Android Apps & Games' started by dchec, Aug 27, 2010.

  1. dchec

    dchec Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    18
    Joined:
    May 8, 2010

    May 8, 2010
    18
    2
    16
    Configuration Manager
    New Haven, CT
    I searched, but couldn't find a thread with my exact problem.

    Not really a problem I guess as much as an observation:

    One of the things I liked about Sense (I'm rooted now and running the Second Wave ROM) was the HTC weather animations when the screen was unlocked. After installing Widget Locker, I noticed an option to turn them on... and now I have them back! I also installed the Weather & Toggle Widget and installed the weather skin that looks just like the Sense weather with the flip clock.

    The annoying part is that when it's sunny, or partly sunny, the "sun animation" from Sense doesn't perfectly align with the Weather & Toggle Widget weather icon. I know, I know, it's a minor problem and goes away when the animation is done, but the lack of symmetry sometimes annoys the hell out of me.

    Anyone else as picky as I am with this?
     

    Advertisement

  2. deanshep85

    deanshep85 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,347
    Joined:
    Nov 22, 2010

    Nov 22, 2010
    1,347
    123
    143
    UK
    I think I have the same issue....I have the latest widget locker and use the default clock widget but in small digital screen and the smallest default weather widget....and my animation appears in the middle of the screen where it would if its part of the Sense clock/weather widget...

    its ONLY happened with a clear night...I havent seen it at all with sun, snow or rain...only clear night..the moon is in the middle...
     
  3. Internetpilot

    Internetpilot Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    161
    Joined:
    Nov 24, 2010

    I have the same problem on my rooted Evo running Myn's Warm 2.2 RLS5. Anyone figure out a solution to this yet? I was thinking it had something to do with me trying a 4x5 Rosie mod (and then flashed back to stock Rosie).

    I'll try some more things and report back if I figure out a solution.
     

Share This Page

Loading...