1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support WiFi connection work strange

Discussion in 'Android Devices' started by Elorent, Jun 1, 2010.

  1. Elorent

    Elorent Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 1, 2010

    Jun 1, 2010
    2
    1
    6
    Moscow, Russia
    Hi

    It's my first post. I bought Milestone recently. Before I used only WM devices.
    Milestone is nice phone but WiFi work some strange. I installed the widget that turn on WiFi in one click. When I turn on WiFi, phone is not looking for access points that I was connected before. I must enter to Settings - Wireless Network - WiFi Settings. Then starting the search access point and connecting.
    Can I make turn on WiFi and connect to AP throught one click? Help me solve this problem.
     

    Advertisement

    mach1man likes this.
  2. Szadzik

    Szadzik Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    5,413
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    I think there is an app for that. Search the Market for WiFi or something like that.
     
  3. Elorent

    Elorent Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 1, 2010

    Jun 1, 2010
    2
    1
    6
    Moscow, Russia
    Perhaps it is the bug Russian firmware. Have anyone same trouble?
     
  4. nilesh

    nilesh Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    4
    0
    5
    hi i had bought a milstone a week back from germany with the default 2.0 os. i updated it ota to 2.1. as i wanted to have speech to text on it so i flashed it with uk 2.1 sbf . after that the keyboard keys chaanged x z and euro sign . live wallpapers stopped respondiing to touch .
    so i flashed it back with 2.1 DE, AT, CH . tried both service as well as non service 2.1. the problem i am facing is my milestone detects my wifi and when i put in the wep key it says obtaining ip address and then it does not connect and i see unsuccessful writen below the wifi in the menu. si i falshed it back with the uk 2.1 sbf and now the wifi works fine again.

    i want to install my deafault 2.1 factory version . how do i do that and how to sort out this wifi prob.

    below is the deatil of my factory version


    firware version 2.1 -update1

    firmware configeration version : GAS_EMEA_USASHLS00RTDACH_P019

    baseban version : 3GSMEPU91A_U_91.07.4ER

    baseband configration version : UCASHLSMR2EMEAB1B8061.0R

    Kernel version : 2.6.29-omap1
    bmqr67@ca25rhe74#1

    builder number : SHOLS_U2_02.34.0

    please guide me


     

Share This Page

Loading...