1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Root wifi issues?

Discussion in 'Android Devices' started by myke630, Aug 22, 2010.

  1. myke630

    myke630 Member
    Thread Starter
    5

    Aug 22, 2010
    5
    0
    5
    i am currently experiencing wifi problems. i can pick up signal from my router, but, it wont load any pages. i know i dont have router problems as i am doing this from my laptop off of the same router. i just updated to fresh 3.1.0.2, is anyone else having this problem?
     

    Advertisement

  2. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    5,218

    Jun 10, 2010
    57,631
    70,396
    5,218
    New Mexico, USA
    Welcome to the forum!

    K... are you actually logged in to your router, with an IP address and all that?

    Is this your first update to Froyo?

    Did you clear data before installing the rom (as suggested)?

    If so, are you using Clockwork Mod or Amon Ra?
     
  3. myke630

    myke630 Member
    Thread Starter
    5

    Aug 22, 2010
    5
    0
    5
    No...not my first jump to froyo. Been on it since flipz first released his 2.2. Not using clockwork. Yes, I am logged into router, but every time I retro pull up a page, I get the page could not load page.
     
  4. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    5,218

    Jun 10, 2010
    57,631
    70,396
    5,218
    New Mexico, USA
    Sounds like most stuff is squared away - try clearing your browser cache?
     
  5. myke630

    myke630 Member
    Thread Starter
    5

    Aug 22, 2010
    5
    0
    5
    I tried everything..pulled battery on phone, cleared out my browser, then i rebooted my modem and router. Not sure what i did, but it works now.
     
Tags:

Share This Page

Loading...