1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support wifi problem

Discussion in 'Android Devices' started by Johndill, Dec 20, 2011.

  1. Johndill

    Johndill Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 11, 2011

    Dec 11, 2011
    6
    0
    5
    Hi, I got my new Xperia Neo yesterday with Android 2.3.2 and the wifi worked fine with no problems, but today when I updated to 2.3.4, it doesn't work, it keeps conecting with low signal then reconnects, and it only works when i'm right next to the router, is there any fix for this?

    the problem is NOT my router.
     

    Advertisement

  2. Josh-SonyXperia

    Josh-SonyXperia Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    389
    Joined:
    Feb 8, 2011

    Feb 8, 2011
    389
    66
    53
    Social media coordinator at Sony Mobile
    Have you tried connecting to a different Wi-Fi network? One thing you could do that might help is check if possible to update your router by going to the manufacturer's website. Because this could be a compatibility issue.
     
    Johndill likes this.
  3. Johndill

    Johndill Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 11, 2011

    Dec 11, 2011
    6
    0
    5
    Thanks for that, updated router firmware, works perfect now :)
     
  4. Josh-SonyXperia

    Josh-SonyXperia Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    389
    Joined:
    Feb 8, 2011

    Feb 8, 2011
    389
    66
    53
    Social media coordinator at Sony Mobile
    Really glad to know that it is working fine again :)
     

Share This Page

Loading...