1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Wifi problems with new router

Discussion in 'Android Devices' started by roakes, Aug 19, 2009.

  1. roakes

    roakes Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Aug 19, 2009

    Aug 19, 2009
    22
    0
    15
    Hey all,

    I'm having a wifi issue with my Hero since I upgraded my router, It will work for a few minutes and then although the router signal says good and Wifi Analyser on the Hero can see the it I get no data coming through.

    This is only a recent development though as I upgraded from a Linksys WRT54G (running Tomato firmware) router to a Linksys WRT160NL (which is Wirless-N on standard latest firmware for now), now I know that the Hero doesn't support N but the router is set to mixed mode as I have more G devices than N in my house so it should still work fine.

    Never had a single lost connection on my WRT54G but I'd rather not downgrade again.

    Any help would be appreciated.

    Thanks

    Russ
     

    Advertisement

  2. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,551
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,551
    16,993
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    This might be the issue. See this post, as it may apply to all current Linksys firmware versions.
     
  3. roakes

    roakes Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Aug 19, 2009

    Aug 19, 2009
    22
    0
    15
    Aha! Lets hope someone gets busy developing some 3rd party firmware then!
     
  4. cdmackay

    cdmackay Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    135
    Joined:
    Aug 8, 2009

    Aug 8, 2009
    135
    0
    35
    Cambridge, UK
    ironic, I fixed my issue (see other post) by upgrading *to* Tomato on WRT54G :)
     
Tags:

Share This Page

Loading...