1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Support WIFI problems!?!

Discussion in 'Android Devices' started by sinziana, Jun 30, 2010.

  1. sinziana

    sinziana Member
    Thread Starter
    5

    Jun 30, 2010
    7
    0
    5
    Having trouble using internet on may Galaxy s. It identifies and connects to network, but nothing will load. After a while it says that "network connection is required for this application". Any ideas? Laptop's working just fine on same network, so I can't immagine it's the router.
     

    Advertisement

  2. deeoh1084

    deeoh1084 Well-Known Member
    38

    Dec 21, 2009
    252
    16
    38
    Chicago
    make sure u typed the correct WPA or WEP security code (i'm pretty sure u did but just to be on the safe side)
     
  3. sinziana

    sinziana Member
    Thread Starter
    5

    Jun 30, 2010
    7
    0
    5
    u mean tha "password" for the network, right? That is correct, since it connects and if u chech status it sais the signal is strong, 54 mbps.
     
  4. deeoh1084

    deeoh1084 Well-Known Member
    38

    Dec 21, 2009
    252
    16
    38
    Chicago
    yeah "password" did u really have to quote that?? Lol :p security code, password same thing right? Anyway maybe its defective did u try It on different wifi network also??
     
  5. sinziana

    sinziana Member
    Thread Starter
    5

    Jun 30, 2010
    7
    0
    5
    did anyone else manage to connect to wifi? how did u do it? did u have to put in any special settings?
     
  6. Nithanth

    Nithanth Active Member
    16

    Jun 17, 2010
    37
    1
    16
    Try rebooting the phone? Seems to fix a lot of weird issues.
     
  7. sinziana

    sinziana Member
    Thread Starter
    5

    Jun 30, 2010
    7
    0
    5
    no, not yet. but i will. but i just can't see why it wouldn't work, since it says it's connected...
     
  8. sinziana

    sinziana Member
    Thread Starter
    5

    Jun 30, 2010
    7
    0
    5
    I've even changed sim card.
     
  9. deeoh1084

    deeoh1084 Well-Known Member
    38

    Dec 21, 2009
    252
    16
    38
    Chicago
    Try couple different wifi networks I hope it works if not just exchange it to a new one because I use wifi a lot also its pretty frustrating when wifi doesn't work
     
  10. sinziana

    sinziana Member
    Thread Starter
    5

    Jun 30, 2010
    7
    0
    5
    the phone's dead without wifi, if u ask me.
     
  11. sinziana

    sinziana Member
    Thread Starter
    5

    Jun 30, 2010
    7
    0
    5
    ok, now i tried even another two wireless networks with the same problem. it connects, but nothing's loading...looks like i might have to send it back...
     
  12. -Ollie-

    -Ollie- Well-Known Member
    58

    Jun 15, 2010
    188
    21
    58
    I tried only my WiFi at home so far, but it works very well.
    Maybe you should try a "reset factory settings" before considering bringing it back to a Samsung service center, if it really doesn't work at all, you've got nothing to loose.
     
  13. deeoh1084

    deeoh1084 Well-Known Member
    38

    Dec 21, 2009
    252
    16
    38
    Chicago
    i agree with Ollie!! factory reset first before u send it back!!
     

Share This Page

Loading...