1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Will Google Voice Work on Non Activated Optimus V

Discussion in 'Android Devices' started by busy4seconds, Sep 29, 2011.

  1. busy4seconds

    busy4seconds Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Sep 18, 2011

    Sep 18, 2011
    13
    1
    16
    Will google voice work on a Non activated Optimus V? Because I try it and I keep getting a error code 96. And if it wont work then is there any other way to make free calls over wifi? Thanks
     

    Advertisement

  2. lizm

    lizm Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    329
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    329
    51
    53
    Google Voice uses minutes so no. But Groove IP combined with Google Voice will get you free calls over wifi.
     
    busy4seconds likes this.
  3. busy4seconds

    busy4seconds Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Sep 18, 2011

    Sep 18, 2011
    13
    1
    16
    Groove ip works nice. Thanks. But I am having a problem with the incoming call part now. I have been trying to use ipkall/sipsorcery to forward all my calls to Google voice but everytime I type the number in Google voice it keeps saying that the number has been already used by two other Google members and won't accept the number. Probably bc ipkall recycles their numbers. Is their any other places that offer free numbers that u can use as a forwarding number with Google voice. Thanks
     
  4. N7AS

    N7AS Member
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    55
    Joined:
    Aug 20, 2011

    Aug 20, 2011
    55
    1
    26
    Male
    Retired
    Prescott Valley, AZ
    It's not free, but Localphone.com has DID's for $0.99 per month with free inbound and free toll free (800, 855, 866, 877, 888) outbound. All other outbound is only $0.006 per mon. (That's 1/2 cent per mon) They provide the sip credentials.
     
  5. lizm

    lizm Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    329
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    329
    51
    53
    You can give out your Gvoice # as your main number, it will ring Groove IP if you set it up that way. You could also port your cell # to Gvoice.
     
  6. TekOne

    TekOne Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    72
    Joined:
    Feb 19, 2011

    Feb 19, 2011
    72
    2
    16
    What about international call with Groove IP ?
     
Tags:

Share This Page

Loading...