1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Wimax log

Discussion in 'Android Devices' started by optimusv45, Jan 21, 2013.

  1. optimusv45

    optimusv45 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    223
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    223
    26
    43
    Male
    West Virginia
    What roms have the Wimax log building up issue ? what to do to clean them ?
    Thanks.
     

    Advertisement

  2. ramjet73

    ramjet73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,418
    Joined:
    Jun 22, 2011

    Jun 22, 2011
    1,418
    821
    233
    Honolulu, Hawaii
    Flash this zip file from recovery every time you do a clean install of an AOSP based ROM. It deletes and recreates the /data/wimax/log directory and then sets the immutable attribute on so no more logs can be written to that directory.

    ramjet73
     
    mrbenji and mysticalnyte like this.
  3. optimusv45

    optimusv45 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    223
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    223
    26
    43
    Male
    West Virginia
    i see , so its a AOSP & AOKP problem, stock based roms like Harmonia, Mobster Roms and Unlocked Potential are free of this issue ?
     
  4. ramjet73

    ramjet73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,418
    Joined:
    Jun 22, 2011

    Jun 22, 2011
    1,418
    821
    233
    Honolulu, Hawaii
    Sense ROM's don't generate those WiMax 4G logs. They first appeared on agrabren's CM10 Disarmed Toaster ROM and have been part of every AOSP based ROM that supports 4G since then.

    ramjet73
     
    optimusv45 likes this.
  5. nsciucco

    nsciucco Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,374
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    1,374
    290
    163
    Male
    SALES
    MASSACHUSETTS
    Last time I flashed that fix it wiped my apps . Almost like a factory reset. It worked. But just a little weird
     
  6. ramjet73

    ramjet73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,418
    Joined:
    Jun 22, 2011

    Jun 22, 2011
    1,418
    821
    233
    Honolulu, Hawaii
    You can look at the updater-script in the zip file and the only thing it touches is the /data/wimax/log directory. I don't think there's any way that could have affected your apps so something else must have caused the problem.

    Perhaps you wiped the data partition by accident? Many people have used that zip file on different AOSP ROM's and that's the first time I've heard a comment like that.

    ramjet73
     
  7. nsciucco

    nsciucco Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,374
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    1,374
    290
    163
    Male
    SALES
    MASSACHUSETTS
    its possible. Ill try it again. as I am flashing wild for the night 10.1

    I was probably baked !
     
  8. OverByter

    OverByter Resident Slide Rule Guru
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    4,000
    Joined:
    Dec 12, 2010

    Dec 12, 2010
    4,000
    922
    213
    Male
    Disabled
    CT, USA
    Potato? :p
     
  9. nsciucco

    nsciucco Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,374
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    1,374
    290
    163
    Male
    SALES
    MASSACHUSETTS
    ya. Potato...lol...wink wink
     
  10. miked6875

    miked6875 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    88
    Joined:
    Dec 3, 2012

    Dec 3, 2012
    88
    16
    18
    I never had this problem. Every JB rom I flash. I flash this also. Just like Gapps.
     
  11. phreak311

    phreak311 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    102
    Joined:
    Mar 24, 2012

    Mar 24, 2012
    102
    8
    36
    Male
    West Virginia

    I'm currently using Wild for the Night as I just completed S-Off and my 4G isn't working. I came from Midnight ROM Senseless, did a full wipe. If I flashed this would my 4G work again?

    It will turn on, say connecting, but then turn off again...
     
  12. Brian706

    Brian706 I like turtles!
    Moderator
    Rank:
     #21
    Points:
    1,053
    Posts:
    9,433
    Joined:
    Jul 25, 2012

    Jul 25, 2012
    9,433
    8,791
    1,053
    Drafter
    I don't have 4G so I don't really follow that very much but I've heard of people having to use a 4g toggle widget to turn on 4g. Not sure if this applies in your case but maybe worth a try.
     
  13. chilz

    chilz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    109
    Joined:
    Aug 28, 2012

    Aug 28, 2012
    109
    26
    43
    Phreak usually if theres not a 4g signal then it will try and connect and then disconnect so that just may be the only issue
     
  14. w20031424

    w20031424 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    52
    8
    16
    I flashed this file and it did deleted the log. But every 30 minutes, the connection will be discontinued and I have to reboot the phone to make it work again. Is this possibly because of the log? I'll do a reinstall of the ROM and test it again.

    Any ideas? Thanks.
     
  15. ramjet73

    ramjet73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,418
    Joined:
    Jun 22, 2011

    Jun 22, 2011
    1,418
    821
    233
    Honolulu, Hawaii
    I doubt that's the problem with 4G turning off but if you want to try it I've attached a zip file that will enable the directory for logging. If you want to see the log files they are in the /data/wimax/log directory, but I'd recommend flashing the original zip file again if that doesn't fix your problem.

    ramjet73
     

    Attached Files:

  16. zaius42

    zaius42 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    69
    Joined:
    Mar 29, 2012

    Mar 29, 2012
    69
    13
    18
    a connection stable for 30 minutes? wow holy crap.

    i think my record in colorado here is 30 seconds
     
  17. plskeggs

    plskeggs Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    2
    Joined:
    May 18, 2013

    May 18, 2013
    2
    0
    25
    Hey, this link doesn't work anymore. Anyone have a copy or new link for it?

     
  18. mrawesome22

    mrawesome22 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    354
    Joined:
    Aug 5, 2012

    Aug 5, 2012
    354
    63
    53
    Link works fine for me.
     
Tags:

Share This Page

Loading...