1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Windows not picking up my phone through USB.

Discussion in 'Android Devices' started by Android Amateur, Oct 7, 2010.

  1. Android Amateur

    Android Amateur Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    122
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    122
    6
    56
    Retail - Publix
    Florida
    So last night and today I have not been able to access my USB connection through Windows... I have Vista and have tried messing with settings on both my phone and laptop...

    Does anyone have any idea why this has all-of-a-sudden started being a problem?
     

    Advertisement

  2. BigCiX

    BigCiX Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    3,591
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    3,591
    363
    173
    California
  3. Android Amateur

    Android Amateur Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    122
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    122
    6
    56
    Retail - Publix
    Florida
    The thing is, it's been working just fine until last night. Since then theres no sound, no automatic window pop-up, NOTHING! I will try the download though... THANKS!
     
  4. mdtolic

    mdtolic Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    I'm having the same problem. When I change around the USB connection, Mass Storage to Kies, I get: "PC connection available only in idle screen. Close running applications".

    A driver issue maybe, but I thought I have that installed. How do I confirm I did that properly?

    Also saw that some long files extensions may cause a problem. Got rid of Dolphin Browser and a a few others. No help.

    Sometimes after unplugging the USB from the phone and the PC, in a certain order, I seem to be able to get it to start Initializing again. But then it sgets stuck on the MTP Application and the pic of the USB cable flashes on and off the screen.

    What the heck am I doing wrong? Thanks
     
  5. nciiu

    nciiu Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Oct 13, 2010

    Oct 13, 2010
    4
    0
    5
    Hey guys,

    so.. i updated my vibrant using Kies but it didn't reboot on its own like it was supposed to... so i rebooted myself and i get black screen after galaxy S logo..
    tried reflashing with odin but didn't work..
    any suggestions?

    Oh..one more thing.. when i do flashing it says data wipe failed on my phone...
     
  6. Craxer

    Craxer Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    28
    Joined:
    Aug 17, 2010

    Aug 17, 2010
    28
    5
    16
    I had the same issue after updating to JI6. The thing that fixed it for me was turning Debugging mode on. Try that it may work.
     
  7. mdtolic

    mdtolic Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    I checked debugging and removed my SD card. Not sure which one did the trick, but I updated this afternoon. Finally.
     

Share This Page

Loading...